Adam bakımevini bakım ihmali ve müvekkilinin ölümüyle suçladı, mahkeme davayı reddetti

MPortak

Global Mod
Global Mod
Operatör Zazen ve Oetujc lkace Ivan'ın ardından. kendisi ve merhumun kızı için özür ve maddi tazminat talebinde bulundu. Ancak Psek'teki bölge mahkemesi resmi gerekçelerle şikayetini reddetti ve müzik endüstrisindeki olası skandalları hiç dikkate almadı.

Merhum Vojtch N. benim için bir baba gibiydi. Yirmi yıldır birbirimizi tanıyorduk, kızıyla birlikte onunla ilgilendim ve her konuda ona yardımcı oldum. Ivan, mahkemenin bir kişiyi kendisine yakın olarak değerlendirmeyip sırf bu yüzden tüm albosa'yı masadan atmasını anlamıyorum, bu da gerçek hataların üstesinden gelecektir, yorumunu yaptı Ivan. mahkeme tarafından karar verildi.

Ev ve hastane, müşterilerden birinin sağlığının hızla bozulmasına ve ardından ölümüne yol açan ağır ihmalden suçludur. Sahipleri, dergiyi editörü Miriam M. ve sahibi Helena P. ile birlikte yöneten Porsl s.r.o. şirketidir.

Ocak 2019 ile Ağustos 2020 arasında tesiste en az iki kez uyuz yaşandığı, işletmecinin bunu kimseye bildirmediği ve yeterince müdahale etmediği kanıtlanmıştır. Kovid dönemindeydi, kesinlikle yapacak çok işleri vardı ama bu bir mazeret değil. Vojta navtvit'i içerken ki'si kırılmıştı ve acı içinde yalnızdı. İşte o zaman bölmede bir şeyin olmayacağını anladık, diye hatırladı Ivan. Ancak o zamana kadar operatörle bir randevuları yoktu.

Bir diğer sorun ise merhumun tıbbi kayıtlarının dikkatsizce tutulması ve muayenelerinin ihmal edilmesidir. Bu nedenle vücudundaki enfeksiyon açığa çıktı ve onunla mücadele etmenin imkansız olduğu bir zamanda. Gerekli testin sonuçları görüldü ve ölümünden sonra k.

Birkaç görüşmenin ardından, verdiği zarardan dolayı özür dilemesini ve kendisi ve merhumun kızı için 250.000 kron tutarında maddi tazminat talep etti. Bu gerçekten sembolik, Vojt'a aynı hayatı yaşatmayın. Hatalarını kabul etmek ve onlardan özür dilemek onların görevidir, diye açıklıyor.

Ancak her iki savunma avukatı da onun teklifini reddetti ve Ivan'ın . o bir kişidir ve bu nedenle suçlanamaz. Mahkeme onları haklı buldu ve iddiayı reddetti.

Mahkeme, ulusal hukuka göre kişiyi suçlu buldu. Onun için yalnızca benzer veya benzer bir ilişki içinde olan kişiler dikkate alınmalıdır. Aynı zamanda aralarındaki ilişki öyle bir nitelik ve yoğunluk göstermelidir ki, içlerinden birinin adı tür tarafından nesnel olarak kendi adı olarak algılansın. Yargıç Daniela Pedlov, davacının bu kişi olmadığını ve bu nedenle partinin yararına kimseyi dava edemeyeceğimizi belirtti.

Bu resmi iddia eksikliği nedeniyle mahkemenin yukarıda belirtilen suçlama günlerini bile dikkate almadığını ekledi. Ivan. Artık Eské Budjovice'deki Bölge Mahkemesine itirazda bulunabilir veya merhumun kızı adına yeni bir şikayette bulunabilirim. Daha sonra prosedürü aradı. Karar vermek için kamu yargılamasından itibaren 18 günüm var.