Aile, uyuşturucu bağımlısının ölümü için bir milyonun üzerinde tazminat talep ediyor. Savunma avukatı bunun ahlaka aykırı olduğunu söyledi

MPortak

Global Mod
Global Mod
Perşembe günü gözaltı işlemleri yalnızca Budjovice'deki Bölge Mahkemesinde devam etti, kararın Cuma günü verilmesi bekleniyor.

Devlet temsilcisi Daniela Pibylov, vakanın alışılmadık olduğunu açıkladı, çünkü ona göre, kapsanan kişide normal bir uyuşturucu satıcısı bulmak mümkün değil. Her iki seferde de uyuşturucu kullanmış olmama rağmen, Lákás reçetesinde kullandığım alkol on yaşındaki bir kadın tarafından piyasaya sürülmüştü ve ondan çok etkilenmiştim.

Uzun süreli uyuşturucu kullanımı nedeniyle fiziksel olarak harap olan iki çocuklu on yaşındaki anne, 1 Ocak 2023'te Vendal Retard 200 mg'ı intravenöz olarak uyguladığında ölümcül oldu. Uzmanlara göre bu kullanım yöntemi zehirlenmeyi önemli ölçüde artırıyor. Kadın iki gün sonra Eskobudjovice hastanesinde hayatını kaybetti.

Davada, Vlastimil T.'nin yasa dışı üretim ve ölümle sonuçlanan narkotik ve psikotrop madde yüklemesi nedeniyle yasal oranının yarısı kadar ceza talep ediliyor.

Savunma avukatı Bohumil Vlek kararı değiştirmek istiyor. İddiaya göre kadın müvekkiliyle uyuşturucu yüzünden tanışmış. On iki yaşından itibaren evden çalıştı, sarhoş oldu ve uyuşturucu kullandı. Reşit olmadığı için uyuşturucu bağımlıları arasındaydı.

Oğullardan biri Pstun'un yanında, diğeri ise annesinin yanında

Çocuk odasında ölüm iğnelerini arardım. Aile karmaşası içindeydi, anne ve babası sadece kişisel çıkarlarıyla meşguldü. 2016 yılında uyuşturucunun neden olduğu bir hastalık nedeniyle ilk kez hastaneye kaldırıldı. Karaciğer, akciğer ve akciğer sirozu, kalp bozuklukları. İlasıyla kim ilgileniyordu? Kardeşi alkolik ve ailesi artık ahlaksız. Savunma avukatı Vlek, kadının son sarhoşluk sonucu öldüğüne dair hiçbir kanıt bulunmadığını belirtti.

Durum trajediye benzer ve sarılmıştır. Olanlardan dolayı üzgünüm ama vermezsem nöbete dönüştü.

İntihara kalkıştığından beri birlikte yaşadığı annesi, Opit'i reçeteyle alıp bakımını üstlendi. Bir kere psikolojik sorunlar yaşadı, engelli maaşı alıyordu ve evsizdi. Bölge kasabasındaki adam, Kurt'a göre ona aşık olduğu, onu yediği ve ona yardım etmek istediği için mahsur kaldı. Uzmanlara göre tek sorumlu kendisi.

Duruşma sırasında mahkeme, bazıları güneydeki uyuşturucu çetesine mensup olan çok sayıda tanığın dinlenmesini sağladı. Sarhoş bir avcıya tutunmanın kendileri için uzun bir yol olduğunu ifade ettiler.

Tulaka'nın hayatı, 2023 yılında babasının onu bir yılbaşı partisinden sarhoş halde babasına sarması için getirmesiyle tutuklanmasıyla sona erdi. Sonra hemen gitti. Sonunda, mülk avukatı Martin Cypris'in iki çocuk için 500 bin kron talep etmesinden sonra, mülk dışı isimler için 300 bin krondan fazla tazminat talebine katıldı.

Her ikisini de ziyaret eden anneleri hakkında içki içiyorlardı. Gerekli verginin temel yasal yaş olmadığını söyledi. Her iki oğlan da bir süredir birbirinden ayrıydı. Biri koruyucu çocuk için, diğeri kadının annesi için.