Altın madalyayla birlikte defans oyuncusu Rutta, memleketi Písek'teki taraftarlara ve antrenörlere teşekkür etti

MPortak

Global Mod
Global Mod
Jan Rutta madalyayı Psk'teki Büyük Fuar'da sahnede sergiledi.
| fotoğraf: Petr Lundk, MF DNES

Göğsünde haç bulunan ve gömleğinin üzerinde 44 yazan parlak beyaz bir forma giydi, ardından boynuna altın madalyayı asarak sahneye koştu. O anda kalabalık alkışlamaya ve adını haykırmaya başladı. John Rutt! John Rutt!

Cuma günkü Touch Psk töreninin alanı, ilk hokey dünya şampiyonu ve yerel kulüp üyesi Jan Rutta tarafından dekore edildi.

Hepimiz Prag'da harika zaman geçirdik. Esas olarak bana, yani hayranlarıma teşekkür ediyorum. Kanada-Amerikan NHL'de San Jose Sharks takımının 33 yaşındaki savunucusu, “Bu yüzden at nallarımı göstermek için buraya bir kez gitmem gerekiyor” dedi.

Sadece birkaç gün önce dünya şampiyonasında ilk altın madalyasını kutlayan Rutta, üç yaşındayken memleketi Psek'e bir başka değerli Stanley Cup hokey kupasını getirdi. Tampa Bay formasıyla savaştı. Her iki büyük spor yarışı da aynıdır.

Stanley Kupası'na sahip olan Standa Neck, Psek'te benim için her zaman harika bir rol model olmuştur. Prag'da ampiont'a bir gl veren dünya şampiyonu, “Başardıklarımdan dolayı Pskov'u yöneten takımla gurur duyuyorum” dedi.

Böylece seyirciler bile Rutta'ya sorular sorabildi. O dirseği neden verdin? pullardan birini işgal etti. Hokey için her iki ayağın da sertliği vardı ama o bunu çok ileri götürdü. Ben de indirdim. Bu, evde sinirlenip sonra dayak yemenizle aynı şeydir. J onu bir kurtarışta yakaladı, faul nedeniyle Finlandiya kurtarışını başlatamayan bir defans oyuncusuyla oynayabildi. Daha sonra sahneden inerek sabırla imza dağıttığı ve hayranlarıyla fotoğraf çektirdiği masaya geçti.

Dünya şampiyonu unvanını kutlamak için milli takım oyuncusu Antonn Chochola'nın üçüncü turda oynayacağı Tboe'ye de gidebilirler. Kupayı saat 17.15'te İkov Meydanı'nda izleyecek, çeyrek final, yarı final ve finalde büyük ekran önünde tezahüratlar yapılacak.