Antrenör Zlín, iki oyuncunun kurtarma modundaki performansını eleştirdi

MPortak

Global Mod
Global Mod
Karvin 29 puan, Budjovice 28 puan, Zln 27 puan.

Üst yapının bitimine kala son iki turda aralarında bir puan fark vardı. Pazar günü, eğer onunla rekabet edebilirse, siyahi Peter'ı alt edeceğim.

Durumumuz daha da kötüleşti bizi kurtar. Teknik direktör Bronislav Ervenka'ya göre bu çok büyük bir zorluk, durum ise kritik.

Seçtiği konuğu Bohemyalılar, Budjovice'yi Jablonec'te kurtarırken Karvin, emin olmak için bir noktayı kurtarması gereken Pardubice'ye gider.

Elimde var. Unutmayın, biz evde güçlüyüz. Bunun üstesinden geleceğimizi ve Karvin'de kararın verileceğini biliyorum, Budjovice koçu Ji Lerch son turda düelloyu değiştirdi. En son on beş yıl önce indiği Jablonec'teki kötü at.

Her iki maçı da kazanmamız gerektiğini biliyoruz, Lerch gibi yanılsamalara kapılmayın.

Ev sahibi, Karvin'in kulüpteki görünümüne şaşırıp şaşırmadığı sorulduğunda, hiç de öyle değil, yanıtını verdi. Saf değilim, bir süredir futbolun içindeyim, çok şey yaşadık. Kimse bize yardım etmeyecek.

Zln uzun süre gergindi. On dakika içinde eşitliği sağladılar, ancak ev sahibi takım, Zelinka'nın video hakeminin müdahalesinin ardından Schnlce'nin şüpheli bir şekilde ihraç edilmesiyle uçuş sırasında durduruldu. Zlnsk tonk bacağını Tranziska'nın ayakkabısından çıkarmaya çalışırken kasıklarına bir tırnak çarptı.

Yakından gördüm, saçmalık, talihsiz bir kazaydı, Schnlce'nin takım arkadaşı durdu.

Zlna'nın zayıflayan ve paradoksal olarak hala oldukça aktif olan baskısı aniden alarma geçti, Budjovice aniden Slonka'nın başında bir kar fırtınası tarafından korundu ve bir evleri vardı. Konuğu sadece Alli'nin boynuna dövmeyle yaralamakla tehdit ettiler.

Lerch, bilinçaltımızda sonuç hakkında endişelenmeye başladığımızı, oyuncuların kafasında uzun süredir deplasmanda kazanamadıklarını belirtti. Bu sezon Güney Kore, yabancı stadyumlardaki ilk maçını on yedinci denemesinde bile kazanmayı başaramadı. Ancak Moravian Letn'den toplamda en az iki puan aldılar.

Memnun olmayan antrenör Zlna Bronislav Ervenka.

Zln perşembe günü sadece iki puan kaybetmekle kalmadı, aynı zamanda maçı da kaybetti. Schnlce'nin yanı sıra, kötü kartlar nedeniyle Pazar günü ayakta kalacak olan Slonka ve Fantio da gidecek.

Yeterince oyunumuz var, onları değiştirmeliyiz, dedi kızıl saçlı.

İki pozisyonda da dizilişe ulaşamadığım için kendimi suçladım. Birisi kabinde bana bir şey söyleyip sonra söylemezse buna tolerans göstermem. Bir şeyler yolunda gitmediğinde kalitesizliği affedeceğim, ama bunu değil. Bu sırtına bir tokat, kızıl saçlıyı eleştirdi ve her ne kadar adamların isimlerini değiştirmemiş olsa da, sözlerinin Nijeryalı tonka Ikugar'la birlikte Pan-İngiliz oyuncusu Gonzlez'e yönelik olduğu açıktı.