Bir hayır kurumu çalışanı, hasta çocuklara yardım etmek için sahte koleksiyonu ortaya çıkardı

MPortak

Global Mod
Global Mod
Bağışlanan maddi miktarın kanserli çocuklar için kullanılacağını yazarken insanların duygularını ve nezaketini suçlamadı. Ayrıca Charity Psek'in logosunu da kötüye kullandı. Daha sonra metne bir yazarkasa ekledi ve bunu hastanenin kiler önündeki bankın üzerine koydu. Bu korkunç hastalıktan muzdarip çocuklara her türlü yardım için minnettar olacağız ve kasanın yanındaki kağıtta ilk bana yardım edin yazıyordu.

Ancak güney Psek'te bu tuzağı kuran dolandırıcı parayı alamadı. Kasiky mandıraya gittiğinde bir meslektaşını gördü ve hemen benimle iletişime geçti. Charity Psek'in editörü Dalibor Dvid, bir gün böyle bir toplamaya tolerans göstermeyeceğimizi, bu yüzden daha sonra saldırının sorumluluğunu üstlenen şehir polisini aradım dedi.

Elbette bilgiyi ve fotoğrafı hemen Facebook sayfasında yayınladı. İlk başta yüzlerce kişi görüldü. Charita Psek, ihtiyaç sahipleri ve hastalar için mali kaynakları gerçekten bu şekilde kaçırmıyor! Çek Cumhuriyeti'nde daha fazla sahte yazarkasa olmalı, bulursanız lütfen bize bildirin, Facebook'taki insanlar bunun hakkında yazdı ve bölge sakinleri de bunun farkında.

Yazar kasanın ön kapısı yok. Geçen pazartesi kaldırdılar. Pseck şehir polisinin iç hizmetten sorumlu komutan yardımcısı Jaroslav Rapant, onu polis karakoluna götürdük ve şehir polis karakoluna da götüreceğimizi bildirdi. Evde herhangi bir emekli maaşı olup olmadığını belirtmedi.

Taraflar olayla ilgili herhangi bir bilgi açıklamadı ve belgeledi. Ancak sahte koleksiyonu kimin başlattığı henüz belli değil.

Sokaklarda halka açık bir toplantı düzenlersek, bu örneğin tkrlov toplantısıdır. Pi n ama şarkı söyleyenler fıçılarla gider. Dalibor Dvid, eğer kasa bir yerdeyse, bu elbette anlaşma gereğidir, örneğin bir mağazadadır, diye açıkladı.

Charita Psek As'ın çok eski zamanlardan beri bu tür dolandırıcılık girişimleriyle karşı karşıya olduğunu belirtti. Örneğin geçen yıl birisi Tkrl'in ilk koleksiyonunu kötüye kullandı. Bir başka fail ise, Charity filosunu gerçek bir koleksiyonla yanlışlıkla kullanıp, bu koleksiyonu değiştirip üzerine başka bir hücre yerleştirdi. Ancak bu durumda suç duyurusunda bulunuldu.