Bir son sınıf öğrencisi, uyuşturucu madde kullanan bir kız öğrenciye tecavüz etmekten yargılanıyor. Adam bunun intikam olduğunu iddia ediyor

MPortak

Global Mod
Global Mod
Benden kurtulmak için çamaşır makinesine atıldı. Uyuşturucu, alkol ve fet vardı. Onları sınırlamak istediğim yer burasıydı, bir eskort tarafından gözaltından getirilen köstebeğe sadece ince ve genel bir mesaj verdim.

Onun versiyonu savunma avukatı Martin Kukrl tarafından desteklendi. Ona göre tanık kürsüsünde duran her şey değersiz olan borca zarar vermek içindir. Üreme ve uyuşturucu nedeniyle aylarca çeşitli koruyucu koşullarda kaldı.

Mahkeme gerçeği bilirkişilerden ve tanıklardan aramak zorunda kalacak ancak bilinen sorunlar olabilir, çünkü olaya karışan çocuklar polise o gün alkol ya da uyuşturucu kullanmadıklarını, sadece müzikle eğlendiklerini ve eğlendiklerini iddia ediyorlar. tanıklara tecavüz bile edilmedi. Önümüzdeki birkaç gün içinde ifade vermeleri gerekiyor.

Küçük bir köydeki çiftlikte ne oldu? Devlet temsilcisi Dagmar imkov, yaşlı vatandaşı, uyuşturucu nedeniyle felç olan 22 yaşındaki çocuğun savunmasız durumundan yararlanarak ve geçen yıl 4 Haziran'da cinsel ilişkiye girmeye teşebbüs etmekle suçladı. Ona göre, ruhla kıyaslanabilir atlar üzerinde çalışıyordu. Karısının, eğlenen iki genç adam tarafından delinmesi gerekiyordu. En azından görüşmeden sonraki ikinci gün annesine durumu böyle anlatmıştı.

Kızım öldü ve onu öpme zahmetine bile girmiyorum

Duruşmanın ilk gününde senato başkanı Jaromr Hjek, kadının polis sorgusunun videosunu izletti ve annesinin ifadesini de okudu. Kanıtlardan, çocukların düzenli olarak esrar içmek, sert alkol içmek ve yeni yasaklanan HHC de dahil olmak üzere diğer uyuşturucuları tüketmek veya hafif fenibut deneyleri yapmak için yola çıktıkları açıktır. Uzmanlara göre beyaz toz formundaki bu madde, stres sırasında ve iyi bir ruh halini iyileştirmek için besin takviyesi olarak kullanılıyor, ancak alkolle birlikte alındığında tehlikeli. Eğlence amaçlı uyuşturucular arasında serpinti.

Dün gece yaklaşık yedi ısırık aldım. Daha sonra kendimi hasta hissettim ve yatmak zorunda kaldım. Jirka yanıma geldi ve beni soymaya başladı. Çaresizdim, biraz karıncalanıyordum ama yürüyemiyordum bile. Adet tamponum olduğunu, on bir yaşımdan beri kullandığımı çıkardı. İki erkek çocuk oradaydı ve bir kadın özel bir polis odasında ifade verdi.

Küçük pastayı biliyordu ve ecstasy dahil çeşitli uyuşturucuları denedi. Düzenli olarak esrar içiyor.

Annesi olayı eve döndükten sonraki gün öğrendi. Esrar içen bir çocuğun olduğunu itiraf etti ancak esas olarak arkadaşlarıyla eğlenmek için çiftliğe gittiğini düşünüyordu. Olayı hemen polise bildirdi ve sağlık durumunu polis ve psikiyatristlerle görüştü.

Ebeveynlikle ilgili sorunlarım olsa bile onu seviyorum. Bunu duyunca adamın yanına gittim ve tokat attım. Boşanmış annesi, ön duruşmada, kendisinin o zamandan beri kızını öldüresiye dövdüğünü ve onu öpmeye bile tenezzül etmediğini ifade etti.

Kızı için 100.000 kronun üzerinde mülk dışı miktar için paketlenmiş bir ödenek talep ediyor. Mahkeme perşembe günü başka delillerle devam edecek. Bir keresinde, çoğunlukla çiftlikteki köylülerin etrafındaki gruptan olmak üzere, mahkemeye çağrılan birkaç tanık sizden özür diledi.

Ppad tüm köyleri silip süpürdü ve sakinleri böldü. Bazıları etrafındaki kızın provokasyon yaptığını ve sorunun sorumlusunun kendisi olduğunu iddia ediyor. Bu nedenle o ve annesi başka bir yere taşınmak zorunda kaldı.