Birisi Písek'teki toplu konutta bir yaşındaki köpeği vurdu, sahibi artık çocuklar için endişeleniyor

MPortak

Global Mod
Global Mod
Denk.cz, 9 Nisan Salı günü sabah 7:30 ile 10:00 arasında bu konuda bilgi verdi. Sabah saat on civarında bahçeye gittim ve onu orada yatarken buldum. Dişi Çek dağ köpeğinin sahibi Jakub udl, olayı ilk başta öldüğünü sandık, hiçbir yerde kan görülmediğini anlattı.

Köpekle birlikte veterinere koştu. Orada bile çalındığını hemen fark edemediler. Kimse bunu hayal bile edemezdi ve köpeğin uzun kürkü hiçbir yerde görünmüyordu. Ona damlama verdiler ve iyiydi, diye devam etti.

Ancak dişinin durumu hızla kötüleşmeye başlayınca yetiştiriciye taşınmak zorunda kaldılar. Röntgen filminin ardından veteriner göğüste ve duvarlarda iki bıçak yarası olduğunu doğruladı. Ne yazık ki yardımcı olamadılar. Ailenin gözdesiydi, çocuklar çok sevdi, sahibi tüm aileyi etkileyen olayı anlattı.

MF DNES'in editörlerine faili veya nedenini bilmediğini söyledi. Birisinin köpeğin dokuma yaptığını önemsemiş olabileceğini düşündü. Ama her köpeğin yaptığı buydu, ulumayı kesmediği gibi değildi. Ben de birini aldatmış olabilirim ama onu da bilmiyorum.

Aile daha önce komşularından sızıntıyla ilgili iki ihbar almıştı ancak çevredeki kimseyle herhangi bir anlaşmazlıkları yoktu. Köpeklerin önünde hiçbir şey istemedi. Yaklaşık 50 yıldır bahçede yetiştiriyoruz ve kimse rahatsız etmedi. Ancak geçmişte birisi köpeğe battaniye yapmıştı. Ama sonra havalı tüfekti, yani hiçbir şey olmadı, on yıl önce yaşanan bir olayı hatırladı. Takipçinin bu kez öldürme kastıyla hareket ettiği kesin.

Bir köpek bahçede oynayan çocuklar kadar acı çekmez. Tahtakuru bir köpeği tekmelemekten rahatsız olduysa, bir dt'yi tekmelemekten rahatsız olur mu? Şu an beni en çok üzen şey Psek'in en büyük yerleşim yerlerinden birinde duruyor olmam, doğduğum yere 20 metre uzaklıkta çocuk hitinin de olması nedeniyle fiyatı daha da arttı.

Ppad vyetu kriminalist

Köpek polisinin güncel faaliyetleriyle ilgileniyorum. Jakub Udl masum suçluya karşı suç duyurusunda bulundu.

Şu anda faaliyettedir. Ppad'i bağladık ve belgeledik. Ona yenik düşerek ilk başlarda esaret yatağı ve veteriner ilacı gibi birçok malzemeyi kullandı. Polis memuru Kamila Unov Ingriov'un sözcüsü, olay üzerinde çalışıyoruz ancak şimdilik yayınlanacak başka bir şey olmadığını bildirdi.

Kendisi, geçmişte birçok polis memurunun park alanında birisinin havalı tüfek veya benzeri bir silahla ateş ettiği bir olayla karşılaştığını da sözlerine ekledi.