Budejovice patronu, oyuncuların maaşlarını aldıklarını ve antrenmanlara başlayacaklarını söyledi. Takviyeleri de doğruladı

MPortak

Global Mod
Global Mod
Esko Budjovice kulübü sahibi Vladimr Koubek, Çarşamba günü öğleden sonra iDNES.cz'ye yaptığı açıklamada, bugün itibarıyla oyuncuların ödeme borçlarını ödediklerini ve Perşembe günü normal şekilde antrenmanlara başlayacaklarını söyledi.

Dinamolu futbolcular, Nisan ayı maddi tazminatlarını almaları gereken haziran ayının başından bu yana emekli maaşlarını boşuna bekliyor. Sezon sonrası tatil için ayın son ayına yetecek imkânları vardı.

Eksik ödemeler ve kulübün geleceğine dair somut bilgiler nedeniyle oyuncular onun yaz antrenman kampına katılmayacağını umuyordu. Pila bize ilk başta ödemelerin gönderildiğini söyledi, takım lideri Zdenk Ondrek ise bu mesajdan sonra paranın genellikle gerçekten ulaştığını doğruladı.

Bu uzun sorun artık geçmişte kaldı ve Dinamo, perşembe günü normal rejimde yeni birinci lig sezonunun hazırlıklarına başlayacak. Bu iyi bir ilk çatlak, adamlar çıldıracak. Ancak kulübün sezon ve gelecek için ne kadar dolu olduğunu bilmek istiyoruz, diye hatırladı Ondrek.

Ödeme size gidecek

Futbolcu, bir haftadan kısa bir süre önce ödemelerini geciktirmişti. Tutuklandıktan hemen sonra Mayıs ayında yeni bir emekli maaşı almaları gerekiyor. Koubek, ödemelerin ortadan kaldırılması için elimden geleni yapmak istediğimi yazdı.

iDNES.cz için yapılan basın açıklamasında Dynamo'nun sahibi, ilk toplantıya birkaç yeni oyuncunun katılacağını belirtti. Yeni bir futbolcunun ve bazı oyuncuların test için geleceğini söyledi. esk Budjovice, sezonun ardından, kadronun birçok üyesi de dahil olmak üzere bir dizi maç gördü.

Vladimr Koubek'in mali sorunları, kıştan beri İngiliz Footify şirketi olan stratejik ortağının ödenmemiş ana bakiyesini tüketti. Futboldan çekilmek istedim ama birdenbire içine girmek kolay olmadı. Ama yakında başaracağız, diye güvence verdi.

Ondrek, üçüncü turda yaşanan tatsız durumu, takım sahibi ile mümkün olduğu kadar iletişim kurmaya çalıştığını ve bu sayede takım arkadaşlarını sakinleştirdiğini söyleyerek anlattı. Ada'nın bir ailesi var, çocukları var. Durum iyi değil. Emekli maaşının gecikmesi olabilir ama ben her zaman bunun en kötüsünün Noel'den ve tatillerden önce olduğunu düşündüm, dedi.