Budejovice'den Hellebrand, bir dakika bile öksürmeyeceğimi garanti ediyor

MPortak

Global Mod
Global Mod
İlk iki bahar kurtarma operasyonu ne gösterdi?
kimse bizi arabaya atamaz. Ostrava ile bunu harika oyunlarla ve sonuçlarla başardık. Aksine Jablonec'te savunmada sıkıntı yaşadık. Bankaya karşı olduğu kadar dürüst olmadığımızı biz kendimiz değerlendirdik.

Neredeyse benzer rakiplerle yapılan düellolar sizin tarafınızdan neden bu kadar farklıydı?
Teşekkürler tatlım. Jablonec'te ikinci yarıya iki gol yediğimiz için girmeyi pek başaramadık. Aksi takdirde ilk yarıda 1:1 skoru yakalamak için çok çalıştık. Devre arası tutuklamalarına dikkat etmemiz lazım, o konuda sıkıntımız var. Dengeyi bulmak için Bankayla uzun süre çalıştık ve sonunda lehimize sonuçlandı.

Her iki maçta da sonbaharda pek sık yaşanmayan standart durumlardan kaçındınız. Pratikten mi kaynaklanıyor?
Evet ve bunun için çok üzgünüz. Standartları yeniledik, bunun da etkisi oldu. Honza Suchan ermus ile (Marcel Ermk) iyi vuruş yapıyorlar, Mao Krlik, Zdenk Ondrek veya sakat Luk Havel gibi güçlü liderlerimiz var. Araba sürmenin çok tehlikeli olabileceğini biliyorum.

Jablonec'te köşeden şut çektin. Topun bacağınıza bu şekilde fırlayabileceğini biliyor muydunuz?
Benzer bir köşenin nasıl bitirileceğinin varyantlarından biridir. Mao Krlik'in konuyu uzatmasına ve bana ulaşmasından memnunum. Çok terliyordum ama bu bir günlük puan anlamına gelmeyen bir koddu.

İstatistikler vs. için uzun vadeli karanlık bir yerdir. İlk uçuşa indin. Aynı zamanda zihinsel bir destek olacak mı?
Puan karşılığında onu takas edecek olsam bile, bir gl verdiğim için çok mutluyum. Birçok insan bana saçlarımın olmadığını söylüyor. Ama ben bunu bu şekilde kabul etmiyorum. Orta seviye bir oyuncu olarak gitarlarım ve plaklarım olmalı ama üzerimde yeterince baskı yok.

Ada Trenr seninle biraz uğraşıp beni vpn'e bağlamaya çalışıyor. Benim mi?
Benim için tk. Bacaklarının mm olmasını seviyorum. Muhtemelen Soupee VPN'de buna sahip değilsiniz. Bu yüzden onun için emekli oluyorum. Vm, bir trenr'de yapıştırmak istiyorum. Ama sonra geri geliyor, balonu görüyorum, onu istiyorum ve hiçbir yere gitmiyorum.

Olomouc Pazar günü evde. Şu ana kadar attığın 14 sayının 12'sini kendi stadında attın. Kasanın anahtarı var mı?
Urite. Her maçta minimum puan almak istiyoruz ama evimizde sizi yenmek istiyoruz. Tablonun alt yarısındaki takımlarla karar verildi, bu artık takımın görevi. Olomouc Çek Cumhuriyeti'nin zirvesine düşecek olsa da kaderi Ostrava'nınkine benzer olacak. Şimdi hazırlanıyoruz ve kazanacağımızı biliyoruz. İlk dakikadan doksan dakikaya kadar gitmemiz gerekiyor ve nasıl sonuçlanacağını göreceğiz. Bir an önce arkadan sıfıra vurmamız gerekecek ve bununla birlikte minimum golsüz durum da düşecek.

2:5'lik mağlubiyet sizin için yüksek bir rakam değil mi, esas olarak Bank ile maçın ardından yaşanan coşkunun ardından gelen psikolojik bir darbe değil mi?
Öyle düşünmüyorum. İyileşmeden iyileşmeye gidiyoruz ve o sırada coşkulu değildik. Kimse bizim her maçı kazanmamızı bekleyemezdi. Esk liginde herkes herkesi yenebilir. Bunu ilk bahar turlarında da gördük. Her şeyi içine koyduk, olmadı ama uzadık.

Rakiplerinizin nasıl puan aldığını izliyor musunuz?
Sonuçlarını biliyoruz ama sağa sola bakmak istemiyoruz. Esas olarak bizimle ilgili, biz hesaplamıyoruz. Son yerden çıkmak için mme dl cl. Hafta sonu seninle bu konuyu konuşacağım.

Ayrıca iki psobil olduğunuz ve babanız Ale'nin de asistan olarak orada olduğu Zlno'ya karşı hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Bundan dolayı sizin için biraz zor bir durum mu var?
Hiç de bile. Tek amacım Budjovice ile hayatta kalmak. İkimiz de evde Moravia ile ilgili şikayetler duyuyoruz ama onunla net bir anlaşmamız var; o Zln'ye gidiyor, o da Budjovice'ye gidiyor. Her iki kulüp de birbirine yakın. Ve bazen evde küçük bir ödev yaparız.

Bir yumruk için verilen mücadele her zaman zihinsel olarak yorucudur. Pmo vs'yi nasıl etkiler?
Ben hiç öyle hissetmiyorum. Slavia'dan Opav'daki bir misafirhaneye geldiğimde bana çok yardımcı oldu. İlk defa orada tanıdım ve çok eğlendim. Burada durum farklı, her pasa odaklanıyorum ve her pozisyondayız.

Libereck zlonk Christian Frdek (solda) ve esch Budjovice'den Patrik Hellebrand

Kışın gidebilirsin. Sonunda kaldın ama lt vm kon sözleşmesinde. Bunu nasıl görüyorsun?
Budjovice'de olduğum sürece onun için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Başka bir şey almayın. Bu sezon buradayım ve Dinamo kalbime geldi. Gerçekten birinci ligin daha uzun süre kalmasını isterdim. Şahsen başıma ne geleceğini göreceğim ama tekrar taşınmak isterim. Her futbolcunun bunu kendi içinde taşıması gerekir. Her zaman yurt dışında oynamak gibi bir hayalim vardı. Ama ne olacağını ve nasıl olacağını hiç bilmiyorum.

Peki buna rağmen sonuna kadar Dinamo için savaşacak mısınız?
Yüzde yüz. Bir dakika bile dışkılamadım, hatta bunu düşünmedim bile. Orada her dikene, her fırsata futbol giyeceğim ve her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım. Muhtemelen buna çok fazla duygu kattım çünkü bu konuda kendimi gerçekten kötü hissediyorum. Ama bu normaldir.

Antrenör değişiminin ardından kabine hakim olan hırçın atmosfer şimdi sizi içeri girmeye motive ediyor mu?
Evet, atmosfer harika. Dikenlerin kalitesi vardır, her zaman işe yararlar. Kurtulacağımızı gerçekten biliyorum.