Budejovice'nin orta saha oyuncusu Hellebrand bunu iyi biliyor.

MPortak

Global Mod
Global Mod
Biraz olumsuz çünkü biz liderlik ediyorduk ve kalemin ucunda oynuyorduk. Ancak Budjovice oyuncusu Patrik Hellebrand, maçta iki tutkası olduğunu, dolayısıyla bu durumun muhtemelen adil olduğunu değerlendirdi.

Çelişkili bir şekilde, Dinamo'nun sahasındaki bir adamın uyumu pek iyi gitmedi. Jihoei bunu sezonda ilk kez denedi, öne çıkan nokta Alli'nin bağlanacak steliydi. Aksi takdirde sp dom'u tehdit ettiler. Bana karşı soğukkanlılığımızı korumalıydık ve onlarla ilgilenecektik. Hellebrand, muhtemelen balonları tekmeledik, diye düşündü.

Budjovice Jablonec

Pazar 17.00 çevrimiçi

Salı gününe göre derecelendirilmedi. Pazar günü gruplar hayatta kalmak için yeniden oynayacak. Sondan bir önceki tur, aslında her şeyle ilgili. Güzergahlar aşağıdaki gibidir. Bohemians maçı sayesinde Karvin üçüncü sıraya yükseldi, Dynamo on beş puan gerideyken Zln ekstra puan kaybetti.

Kaybetmesi ve rakiplerinin uykuya dalması halinde kurtuluş şansını kaybedecekti. Tüm tur saat 17.00'de başlıyor. Budjovice konuğu Jablonec, Pardubice pivtaj Karvina tarafından kurtarıldı ve bari'den kaçınmak için mutlaka bir puana ihtiyaç var. Son ikiliyi ise kendine güvenen Zln ve Bohemyalılar oluşturuyor.

Her şey açık. Uyumayalım, sağa sola bakmayalım. Herhangi bir şeye güvenmek zor olurdu. Hellebrand, her şey elimizde, iki kez kazandığımızda bardayız, diye düşünüyor.

Libereck zlonk Christian Frdek (solda) ve esch Budjovice'den Patrik Hellebrand

25'inci yaş gününde katıldı

Son tur Cumartesi günü oynanacak. İçinde Dinamo Karvin'e gidecek, Zln ise Jablonec'te oynayacak. Bir hatırlatma olarak, son ünite Pmo, Trnct ve Pto'ya gönderilecek ve ikinci lig üniteleri Vykov ve Tborsk ile barda oynayacak.

Hayatta kalma mücadelesi çok streslidir ve psikolojik olarak yorucudur. Bütün kızların üzerindeki baskı çok büyük. Güney Korelilerin bu konuda çok az avantajı var çünkü bu duyguyu baharın başından beri pratik olarak biliyorlar. Bizim için kaç günlük kurtuluş olduğunu bile bilmiyorum. Muhtemelen buna oldukça alışkınız. Aktif Budjovice Zlonka, güvenliğimiz için, hayatlarımız için oynuyoruz ve her şeyimizi buna koyuyoruz, diye haykırıyor.

25. yaş gününde Zln'ye katıldı. Ayrıca yerel kulüpte antrenör yardımcısı olarak çalışan ve yerel stadyumda görev alan babasına da karşı çıktı. Bu özel bir kurtarma operasyonuydu. Orada ailem ve birçok arkadaşım vardı. Ama her lig kurtarışı gibi bundan da keyif aldım, anlıyorum.

Yoğun bir programda bu rol benim için çok doğal. Üstelik dinamo o kadar fazla ısı üretmiyor ama çabuk ısınıyor. Serin. Nava ile Jablonec'e benzeyeceğimizi tahmin ediyor.

Budjovice ne yazık ki evindeki tek maçını kaybetti ve bu yenilginin sonuçları ve başarıları üzerine inşa etmek gerekiyor. Bunu evde yapabiliriz. Seyircilerin yine bizi desteklemeye geleceğini ve onları mutlu edeceğimizi biliyorum” diye konuştu.