Budweis subayları, değeri var olan müdahalenin bir videosu için bıçaklı bir adamı silahsızlandırdı.

MPortak

Global Mod
Global Mod
Her iki leke de noem olan insanlar arasında NKDO'lar olduğu konusunda uyarıldıklarında rutin kontroldeydi. Mue rahatsız oldu. Bir süre şehre gelen Hldka Sttn polisi tarafından kovuldu.

Strnk kameranın tamamı yapıldı ve Tdenk polis dergisinde bir ödül verdiler. Şehir polisi için bir reklam videosu reklam vermek zorunda kalsaydım, ilk, jüri üyelerinden biri olan yayıncı Mirek Vaura, Zbry'yi takdir etti.

Bir yandan kamerayı açtım, diğeri arabayı açtım ve DL sadece daha kısa, dedi Strnk Jakub, karanlıkla, belirleyici videoların birincil clelter olmadığını söyledi.

Teleskopik çekimler eskiden belirgindi. Çelik silah, eklediği gibi, ağırlığa bok etmedi. Çok fazla insan vardı ve çeliğin yüzlerce yoldan geçmesi ve başka bir şey değiştirmesi riski olurdu. Buna izin verilmiyor, ilan etti. Öte yandan, diğer birçok monost ve kendi savunması.

Tonk sertliğe doğru yola çıktıysa, önce n bombalar. Chrvit başkalarının açıklamasında var. Biz toplandık, donatılmışım. Ayrıca, Tonk Me NoiM'in, Vojtch çeliğini etkileyen türleri piktar etmeyi riske atmalıyız.

Daha sonra akıl hastası Lovovka'nın olduğunu öğrendik. Ama ilk bakışta, önden çok dolu olduğunu çatallıyoruz. Nasıl tepki vereceğini asla bilemeyerek, Jakub açıkladı. Yetkili, bunun bile tabancanın üremenin agresif gelirine gitmesi için onu tutabileceğini de sözlerine ekledi.

SM, Hradec Krlov'dan atıldı ve tesadüfen iki kalabalığın olduğu şehirden yaklaşık bir kilometre uzaktaydım. Raf ve So Zail ile varış için çok şey var, ama bu randevu derin ots oldu. Bir dakika boyunca dakikalarca bir dakika durumunda. Polis değildiniz ve bir profesyonel aldın, hayatımı kurtardın. Sağlık, Zsah Vaura hakkında yorum yaptı.

Bu süit, kısaltma tekniğini bu şekilde değerlendirmez, burada yola çıkacak hiçbir şey olmadığı için zarar görüyorum. Sadece övgü ve gönder, ekledi.

Budjovice lzn olarak kuzeye karşı

Her iki park da kuzeyden geliyor. Oğlum doğdu ve etrafımda bir çatal için sahip olduğum ortamda yükselmesini istemediğimi buldum. Burada Budjovice'de Lznch ile aynı şekilde. Benzer şekilde, bir gün Dodku günümüz vardı. Alkol, uyuşturucu. MM deneyimini ve ilk bakışta böyle bir avcı notunu al, Loskho Lta Jakub'ın önüne geçti.

Şahsen, ilk kamera övülüyor. Chrn m. İnsanlar uygun davranmadığım ve yedim ya da verdiğim istifleyebilirler. Kanıt hakkında açıktır. Tipik bir arzu, onu kışkırtmaya ve kurtarmaya çalışan insanların akışını karşılamamızdır. Ardından, ayarlayabilir ve bir Sociln St. Ve gerçekte olduğu gibi, açıklığa kavuşuyoruz. Bazı durumlarda, onları yolda dediğimizde, yerine getirmelerine izin verin.

Video, şehir polisinin sadece park edilmiş aracın patn'ının botiklerinin taşımacılığının ve konuşlandırılmasının bir taşınması olmadığını açıkça kanıtlıyor. Strng'ler genellikle sokakta NSIL'e karşı ilk duran, Nmstek Primorky Lubomr Bure'un iyileşmesi hakkında yorum yaptı.

Ben lekelerimdeyim ve diğer eylemler tarafından şehir polisi Çek Budjovice'in kabul edilemez bir stanza olduğunu kanıtlıyor, herkes profesyonelliğe güvenebilir. NAE yıldan önce tanıttığımız tehlikeye hızlı yanıt felsefesi, bu ve diğer evcilleştirme derilerinde katlanmış, Strnk Martin Hrinko ekledi. Lekelerin takdiri sizi tüm ismi yapmaya davet etmez.