Budweis tatilde bir ayaktı. Sonra Kaptan Gulaš'a vur

MPortak

Global Mod
Global Mod
Daha hızlı olan haberler arasında. Büyük bir rol oynadığı uzun bir dramdan sonra bile bitmedi. Milan Gula, Vypan ile dolu olduğunu söyledi. Bir süre, yine de tüm partilerden döktü.

Srie ve Liberec onun bakış açısından olağanüstü değildi. Su düelloları için, hedefte tek bir GL verdi, ayrıca iki kez yardım etti. Rakipler Pesilian'ın sonucundaydı.

Pedkol'un geçişleri genel olarak bu iftiralarda idi. Bir zamanlar bir karanlığın bir ml'si, bir gün sonra tür. Mantıksal olarak, karar verme savaşında, birden bire diğerine çok uzakta.

Bl ila vhe ve prosedür tygi idi. Kötü LED'deki çiftler, Tet Sti'deki kesin savunma ve VHRA'dan 51 saniye boyunca. Ancak o anda, Pi Budjovick'te Milan Gula, svěnen pozisyonlarında öğütülmüş gol olmadan, konuk bölümü Radim Imk diz çökmesine izin verdi. Bununla birlikte, Stel kasabası güçlendirilmiş bloğa, Soka ile rakibi aldattı ve uzun süreli darbeye bir yara gönderdi.

O um. Tüm kariyeri, bu yıl doğru anda, birkaç beslemeyi gösteriyor. O bir stelec ve KRSN'ye gitti, Budjovick Ladislav Ihk tarafından takdir edildi.

Filip kalem de motor bölümünün bir trenre idi. Milan Gula Ukzal, Stle Famznm tarafından onaylandı.

En Gl Douder's Karira

Milan Gula Zaal'ın zamanın sonunda, ikincisinde, adını Douder tarafından genişletildi. Ve sonunda Ance'nin onu tekrar serbest bıraktı.

Elim Guli dönerim. Diskime nüfuz ediyor, Mel'de kimse yok. Çöp üzerinde orijinal bir randevu batırılmış pihrvka istedim (Tome Zohorn), Ama çubuklar çubuklarını engelledi. Bu yüzden acele etmeye çalıştım ve kurtardım, eylemini anlattım. Sevindiğim en uzun GL'di.

Southhei, kuzeyden Elm ile dengeli bir savaşla savaştı. Motor sonunda ASTNJ idi, geniş bir şekilde, ML'de açıkça üstte açık olurdu. Budjovice için bu son 30 yıldır oyunda yapılan ilk güçlü karardı. Böyle bir bifteğin son puanları kaybetti.

Çek Cumhuriyeti ESK ESK Budjovice – Liberec'in Anlık Görüntüsü

Gerçekten tk srie idi. Extraliga dengeli, kaliteli bir rakibe rastladık. IHK, özellikle TK anıydık, sonunda NS'nin çok fazla olduğunu yakaladık, dedi IHK.

MOTOR M PR DN DN DEPOINEK, TER ZANE içinde PARDUBICE ile bir Hardfinl Srii. Sparta ile daha güçlü Mon rakibi. SRI'da, hayranlar aynı şekilde harika, her iki karanlıkta da aynı üçlü. Bu sizin için bir yükseltme olacak genç TM. Budjovick, mümkün olduğunca hazırlanalım.