Budweiser Akademisi için endişeleniyorum, diyor Karel Poborský

MPortak

Global Mod
Global Mod
Utanç. Çek Budjovicch ve çevresinde, neyin sahip olunan, kulübün neyin ölüm ve geleceğinin nasıl olduğunu net bir şekilde net bir şekilde netleştiren bir lobi bulamayacaksınız.

Bu bir utanç. Ve kulübün çok iyi sezondan sonra beni nereye bu kadar hızlı alacağını bilmek istemiyorsunuz. Bohuel Stle, tünelin sonundaki hayali ışığı görüyor. Nov Bay sahibi (Dorothy Nkeka Ede, not. kırmızı.) Gitmedi, muhtemelen sadece diğer taraftan, Karel Poborsk'un umutsuzluğu.

Milli takımın bölümü idi ve Budjovice Club'ın en ünlü yavruları ondan dolaştı, Ev Mondl birkaç Trenr Ji Lerch ve Ji Kladrubsk tarafından bitirildi.

Bu konuda üzülüyorum. Jirkov, Club DL'de bulunan Blzinec'in kilidini açtı. Küçük asy ile proli ve bir saat boyunca ateş eden bir köpek pl svta alırsınız, yakalar.

Romanın başlamasından herhangi bir gün önce ve Pebral Üç Portekiz Trenr. Ana Pedro Recend, asistanlar Miguel Santos ve Hugo Faria oldu.

Nasıl çalıştığını bilmiyorum. Büyük bir sorun, BN anlaşmasında bile bir dil olacaktır. Anglitina ESK veya Portekiz'de çok daha fazla değil. İki tdny nov sezonunda ve Treni TM hiç bilemiyor. Sadece glmans, çünkü eldivenleri var, zihin.

Yolun belirsizliği ve karanlığı yanlarda biraz sorun olabilir. Akademiler ve ilk karanlık arasındaki geçirgenlik için savaşın. Akademide çok zaman çalışın. Örneğin, U14 ve U15 mükemmel bir kaliteye ve harika sonuçlara sahiptir. Ancak KO'ya giden Nvation küçük olacak. Eğer buraya giden dinamo genç yabancılara gidiyorsanız, kulüp durmaz, bu yüzden Budjovice Blys'in uyması için olacak, oekv.

Eğer kulüp ölümle TMTO, Güney Bohemya ve Budjovice Belediye Binası da cevap verirdi. Her iki varlık da akademinin faaliyetlerini destekleyen rastgele, ancak lig ve karanlık. Çanta değişmek.

CTM, aynı zamanda insanlara kenarda ve şehir veriyor. Kimse resmi değildi. İkisi de bilmiyor, KM ile harekete geçmeli. Kulüp emekli maaşını göndereceklerse çok ilan edilecekler. Ve onları şaşırtmıyorlar, Dodv Poborsk.