Çiçekleri ortasından koparıp kadınlara verdi. Memurlara Colorado'da şerif olduğumu söyledi

MPortak

Global Mod
Global Mod
Pemysl Otakar II'nin intikamı için Salı günü sekiz buçukta otuz beş yaşına girdi. Esk Budjovic'te. Yoldan geçenlere çiçek vermeye karar verdi.

Göze hoş gelen bir seçim ama işin püf noktası çiçekleri şehrin genel dekorasyonundan almasıydı. Yumuşak bir fırçayla ona vurdu. Bitkiler böylece kaldırım boyunca taşındı. Yıla göre o gün kadın etrafta dolaşırken vandal onları düşürdü. Para cezası tehdidi bile onu pek etkilemedi.

Dolar cinsinden DM vm. Dokuz yüz milyar dolarım var, NHL'de oynuyorum, bir roket gemim var. Bu ülkenin yasalarını bilmiyorum, Colorado'da yaşıyorum. Oradayım Erif, dedi gülümseyerek, henüz şehirden ayrılırken.

Ancak oğlunun çağrılacağı Çek Cumhuriyeti'nin Budjovice şehrinde yaşaması gerekiyor. Vandallara artık mülke izinsiz girmeleri nedeniyle 50.000 kron para cezası veriliyor. Sitede konuşan Vra Kolkov, olayın ilgili organa göre ele alınacağını ekledi.

Özellikle yaz aylarında akarsular ve çiçek dekorasyonları da istisna değildir. Geçen yıl Budjovice'de, örneğin Krajinsk caddesinde vandallar yaşandı. Belediye polisine bu konularda kamera sistemi sayesinde büyük yardım sağlanıyor.