Değirmen Prensesi 30 yıl önce çekildi, masaldaki yerler bugün böyle görünüyor

MPortak

Global Mod
Global Mod
Milyonun sadece bir fon olmasına şaşırdım. Ama o yer için mükemmel olurdu. 1994 yılında sunta, biber ve deva levha üzerine inşa edilmiştir. Hayır ama bir çeşit dl çizmeye başladılar, sular yükseldi ve değirmen çöktü. Bu yüzden yeniden inşa etmek zorunda kaldılar. Daha sonra bilerek yıktılar ve geriye hiçbir şey kalmadı, bir haftadan kısa bir sürede sosyal ağlarda 5 milyon kişi tarafından izlenen videonun yazarı Richard Bro.

Bro, film yapımcılarının çekimleri için seçtikleri sahillere yakın yerlere uçarak kendisini uzun vadeye adamıştır.

Bu dördüncü karşılaştırmam. Pod jezev sklou, Andl Pn ve orijinal Krle umavy filmlerini yaptım. Devam etmek istedim ve Mlejna Prensesi benim en sevdiğim Çek hikayesi olduğu ve umavaya giderken yazıldığı için bunun bariz bir seçim olduğunu açıklıyor.

9 Ekim 2024, 13:02 pspvek arşivlendi: 9 Ekim 2024, 13:02.

İnternetteki yerler hakkında, örneğin bir araştırmacıyla yaptığı röportajdan derlediği bilgiler buldu. Lhotovsk göletinin bulunduğu Bavorov çevresinde çok yağmur yağdı. Sonra Volyn'in çevresindeki köyler vardı. Helfenburk Kalesi'nde Lucie Bl'in canlandırdığı bir che arodjnice inşa edildi. Bugün sadece kalıntılar var. Bazı gençlerin onu orada öldürdüğünü anlatıyor.

Elika videoyu takdir etti

Ancak 1 dakikalık montaj yapmak hiç de kolay olmadı. Bro, dört kez merkezi gölete ya da tüm korların gittiği Blatne'ye dönüyordu.

Her zaman bir şeyler çekerdim ve eve geldiğimde bunun LP ile çekilebileceğini öğrendim. Doğru tahmin edemediğim için birkaç kez geri dönmek zorunda kaldım. Hikayenin tamamı cep telefonumdaydı ve yavaş yavaş aramaya başladım. Nereye gidebilsem ilk önce bunu kullandım.

Sonuçların sosyal ağlarda yayınlanmasının ardından çok sayıda olumlu tepki ortaya çıktı. Videonun erişimi çok büyüktü; aktör Andrea Black de dahil olmak üzere yaklaşık beş milyon kişi izledi. Pohdkov Elika pspvek'imize yorum yaptı ve profilinde paylaştı. Her ne kadar Zdenk Troka bizimle iletişime geçmemiş olsa da karşılaştırmayı görmüş olabilir diye düşünüyor Bro.

Angel Pn'in izinden gittiği önceki seyahatleri sırasında, filmin yönetmeni Jim Strache ile işbirliği yaptı ve kendisi de belirli bir mekanın belirlenmesinde yardımcı oldu.

İnsanlar yere düşen Cinderella'nın gözleri için video istediklerini bana yazdılar. Bazı şehirler de Javorn'dadır. Toplayın ama çok fazla değil ve kendinizi biraz tekrarlayın. Bazı Umavi kasabaları sağlam çayırlar ve ormanlardır ve karşılaştırıldığında büyük bir fark olmayacaktır. Ama bunu işleyip Noel'den önce yayınlamak istiyorum, diye tavsiyede bulunuyor Bro.