“Eskiden birbirimize kötü davranırdık.” Olomouc plaj voleybolu kızlarının bağına dair bir hikaye.

MPortak

Global Mod
Global Mod
Orta Çek rakipleri Nikole Kmochov ve Anet Vobornkov'a karşı zor zamanlar geçirdiler ama onları ancak yenebildiler. Emily ve Rozlie'ye katılıyorum, bu bizim için grubun en zor maçıydı, hatta belki de tüm turnuva boyunca. Şu anda açılış maçlarında zayıfız, bu sefer oturdu.

Olomouc kadın voleybolcular birbirlerine destek oldular, sarıldılar, birbirlerinin omuzlarına vurdular ya da öldürdüler: Gidiyorum, gidiyorum! Vuruşların diğer tarafındaki sessizlik daha da anlamlıydı. Emily, kızların bugün meşgul göründüğünü anlatıyor.

Ancak o ve Rozlie'nin de benzer bir durumu vardı. İlk iletişim eksikliği çoğu zaman onları aceleye getirir. Antrenör Radek Patsch, profesyonel bir sporda veya takım sporunda çalışmaya başlar başlamaz bunun bir acı olduğunu sordu ve kızlarının bu konuda da önemli ilerleme kaydettiğini ekledi.

Ob, biz sadece iş başındaki şeytanız. Videolarımıza dönüp baktığımda birbirimize ne kadar kötü davrandığımızı görüyorum. Ve tamamen boşa gitti, dedi Rozlie. Ne zaman birimiz balonu dağıtsa hemen birbirimize takıntılı olmaya başlıyorduk.

İki kadın arasındaki gerilimi ebeveynleri de fark etti. Başladıklarında durum çok kötüydü. Kurtarmanın ardından herkes farklı bir tarafa, çoğunlukla birbirlerinden ve Emily'nin babası Ji Moser'dan uzağa gitti.

Ancak kısa sürede aralarında tartışmanın bir anlamı olmadığını anladı. Onlara el sallamaya ya da tezahürat yapmaya çalıştık ama her şeyi yaktık, diye açıklıyor. Bu konuyu her zaman kadınla ve Rozlie'yle konuşuyoruz ama kızların bunu kendilerinin çözmesi gerekiyor. Oldukça eskiler.

KARANLIK FOTOĞRAFA BİR JET. Olomouc, çocuklar ve gençler için Olimpiyat Oyunlarını kazandıktan sonra voleybolcular Emily Moserov ve Rozlia Pazderov ile birlikte.

Olomouc voleybolcuları da tam olarak bunu fark etti. Emily, uyuyakaldığımızı söylüyor ve Rozlie hemen şöyle diyor: Hadi, eğer böyle davranamayacaksak, hemen hayatımızı kaybedmeliyiz!

İkisi birlikte konuştular, kaka yaptılar ve birbirlerini dışarıda en son ne zaman gördüklerini bile hatırlamıyorlar. Birbirimiz olmadan yaşayamayız, uzun vadeli anlaşmazlıklar ağırlaştırılmamalı.

Emily ve Rozlie, eğitmenlerinin rehberliğinde hem namus hem de domuz eti konusunda ustalaşmayı öğrendiler. Her geçen deneyimle birlikte zihinsel olarak dayanıklı hale gelirler. Radek Pasch, bir yıl boyunca birlikte çalışıp iyi bir turnuvaya gelmelerinin onları gerçekten mutlu ettiğini açıklıyor.

Kaybedilen maçlardan ilki şaşırtıcı bir şekilde yeni çiftin en güçlü ortak anılarından biri. Cumhuriyetin salon şampiyonasında açık bir galibiyet aldığımız bir maçtı, l Emily. Dokuma çanta sorularına cevap vermedi. Her şey onların aleyhineydi, hiçbir şey onlara zarar vermiyordu. Tatsızlıklara rağmen ikisi birlikte çalıştı.

Emily Moserov ve Rozlie Pazderov genç sporcuyu önümüzdeki yıllarda bekleyen tüm tehlikelere göğüs gerebilirlerse gerçekten güçlü bir spor şirketi olabilirler. Tepeler hariç bunlar, zamanında teknik direktör Radek Pasch: Sanırım gelecekte onlar hakkında çok şey duyacağız..