Futbol budejovice portuguesec'i yeni eğitecek

MPortak

Global Mod
Global Mod
Pazar günü, bir grup yabancı Eskch Budjovice'e geldi. Bunlar ve 48 yıllık Portekiz Pedro Resende olan yeni Trenre. Ren geyiği aynı zamanda karanlığın gerçekleşmesinde bir meslektaş olacak. Asistanlar Miguel Santos ve Hugo Faria oldu.

Bu, Lerch ve Kladrubsk'inin Trenrsk çiftinin sonu anlamına gelir. Lou ayrıca spor editörü Michal Rakovan. Kulübün dit olduğu yabancı manaçların iplerindeki EC, öğlen kulüpteki Idnes.cz kaynakları Blzk DN editörlerine doğruladı.

Kulüp OBD'den sonra bilgileri doğruladı. Kulübün yeni spor editörü Michal Miche.

Bu yeni bölüm, ZMN'nin sürekli projesinde bir adımı temsil ediyor ve umarım VPED'in ilerlemesini desteklemek için SK Dynamo Esk Budjovice'in fan, ortağı ve diğer destekçisinin desteğine güvenebileceğimizi umuyoruz.

Öğleden sonra öğleden sonra, notlar ve karanlık, yeni gerçekleşen karanlığın altındaki ilk trnink idi. Budjovice Vldla Pohoda yakınlarındaki Ernm Dub'daki hiti'de, yenileri mezar Bnmi Cvienmi'yi tanımaya çalıştı. Rahat atmosfer, JMNA'yı Tk yapmaya çalışan yabancılar tarafından gösterildi. Treni yakında Pazar günü güneye gelen genç yabancılara yönelmelidir.

Portekiz ve Lüksemburg'da Hrval futbolu. Aktif bir Karie'den sonra, en son Lüksemburg Whole FC Fark Diferdange 03'te seçilen MLDE'de durdu Trenre Pulp'a başladı.

Kulüp için ise Zdenk Koukal genç çalışmıyor. Vladimr Koubek'in dinamo hattını yabancı yatırımcıya destekledi, ancak DL UV NM olmayacak.

Sahibine uçtum (Dorothy Nkeka Ed, ed.) Ağ ile ilgili güneşler. Bu yüzden stadyumda hareket ettim ve orada kim ve nasıl çalıştığını öğrendim. İkide yuttuğum spor bölümünde çalışmalıyım. İdnes.cz'de Koukal, kulübün kulübüne doğru adımlar attım, yapmıyorum ve dahil olmayacağım ve katılmayacağım.

Görünmek sadece bir tetiligovch zp gibi sona erdi. NJ'ye göre, bu iki mücevher NJ ile ilişkili değildi. Budjovick Club'ın Nijeryalı Ede Businesswomen'in elinde olacağı yerde bile değil. Kulüple kulübün ne solduğunu bilmiyorum.