Geleceğin aşçıları sınavlara okulda değil, deneyim sahibi oldukları bir restoranda girdiler

MPortak

Global Mod
Global Mod
Sl ve epa sabah saat dörtte Strakonick restoranının mutfağına geldiler.

Beş saat sonra Lenka Zdekov ve sınıf arkadaşı Nikola Peleková bir tabakta yemek servis etti ve ardından tatmak için bunlardan yüz tanesini arabalarına koydu.

Bu sabah Strakonick VO, SP ve SO öğrencileri ünlü restoranda yüz final sınavına girdiler.

Hamburg bifteği çizdim, meslektaşım değişiklik olsun diye çingene usulü dana penne yedi. Her iki öğünü de tam anlamıyla ilk ve tek inançla denedik. Vbre'den pek memnun kalmadım, dlm omky'yi sevmiyorum. Performansından sonra Pelekov, “Çok suya ihtiyacım var” diye iç geçirdi.

Öte yandan bu yılki arkadaşı ve meslektaşı, yemeğini çizmek için biraz zaman ayırdı. Ondan önce her şey yolundaydı. Bir yemeğin diğerinden daha iyi olduğunu duydum. Ama nasıl olduğunu bilmiyorum, dedi Zdekov gülümseyerek, kendi ifadesine göre bütün sabah sakindi. Hata bırakmamak için hepsini yazmamaya çalıştım. Aslında hiç umursamadım, diye ekledi.

Çoğu geçen yıl şirkete pratik yapmak için geldi, dolayısıyla çevreyi uzun zamandır tanıyorlardı. Restoranın sahibi Pavel Drdel'e göre bu, onların sınava dayanabilmeleri için de gerekliydi.

İş yerindeki tarz hakkında çok şey edindiler ve genellikle buna alıştılar. Drdel, öğrencilerin pratikte mümkün olduğunca çok şey öğrenmesini sağlamaya çalışıyoruz, o zaman sınav herkes içindir, diye açıkladı.

20 çiftçi tarlaya başvurdu, acele var

Ücretli çalışmanın sonucu kendisi tarafından değerlendirildi. Mümkün olduğu kadar objektif olmaya çalıştım ama motosikletten gelen geri bildirimler de harikaydı, bu yüzden performanslarından dolayı her ikisini de çok övmeliyim. Pipomn, bugünlerde pek sık görülmeyen bir restoranda sınavlarını geçebilmelerinin harika olduğunu belirterek ilginç bir ayrıntıya dikkat çekiyor.

Strakonice bisikletiyle ilgili pratik eğitimden sorumlu editör yardımcısı Jaroslav Havel, onu doğruladı ve bisikletlerin arena dışındaki testlerde çok zaman aldığını ekledi.

Bu gerçekten nadir görülen bir durum, ne yazık ki yakın zamana kadar bisiklet olarak bunun için çok fazla seçeneğimiz yoktu. Ve Zermatt'ın gereksinimlerini karşıladıklarından emin olmayı başardık. Havel, bunun önceliğinin sınavların bisikletle yapılması olduğunu kaydetti. Sl a epa restoranındaki pmo, testten son derece memnun kaldı. Özellikle kusursuz hazırlıklardan ve standart yiyeceklerden memnun kaldı.

Onlardan mükemmel yemeklerin tadına bakma fırsatımız oldu ve önümüzdeki birkaç gün içinde nasıl olduklarını göreceğiz. Bu sadece parayla ilgili değil. İki kişi sofrayı yerler, ardından işin savunulması ve yemeğin bu işe göre hazırlanması. Havel Salı günü sınavın kendisinden önce gelmesi gerektiği sırada bunun pratik sınavın genel notundan kaynaklandığını ekledi.

Pavel Drdel, beşinci yılda haleflerine koçluk yapacak, ancak 2. ve 3. yıllarda sofra takımı ve teknolojiden sorumlu olacak. Aşçıların genellikle direksiyondan nasıl çıktıklarına dair büyük bir eleştirmen oldum. Ama bir şeyi eleştirmek istersem sisteme yazmam gerekiyor. Umarım çocuklara mümkün olduğunca fazla deneyim öğretebilirim. Esk gastronomisinin bir arada kalması için aşçıların kendilerinin yardım etmesi gerektiğine dikkat çekti.

Havel, bu yıl alana 20 öğrenci alınırken, 15 mezunun sınavları geçmesinin beklenmesiyle de daha başarılı oldu. Ve bu yirmi kızdan on sekizi ilk tercih olarak n ana dalını seçti. Editör yardımcısı, mümkünse şirketlerdeki ve diğer şirketlerdeki deneyimin anlamlı olacağına söz verdi.