Gurugram’da içki içtikten sonra bir tanıdığına tecavüz eden adam ceza aldı | Haberler

MPortak

Global Mod
Global Mod
GURUGRAM: İçkisini yuttuktan sonra bir kadına tecavüz ettiği iddia edilen adam hakkında köknar davası açıldı Gurugram, polis Çarşamba günü söyledi. Adamın kimliği Dharmveer olarak belirlendi.
Şikayetçiye göre: “11 Kasım’da bir kulüpte buluştuk ve bana içki ikram etti, ardından başım dönmeye başladı. Beni eve bırakmasını istedim ama arkadaşından otelde dinlenebileceğimi söyledi. Otele gittik ve orada bana tecavüz etti.”
Kurban daha sonra Dharmveer’in onu tekrar bir kulübe götürdüğünü ve ona bir sigara ikram ettiğini söyledi. Sigara içtikten sonra bilincini kaybetmiş hissetti.
“Kulüpten ayrılmaya çalışırken bir fedai bana saldırdı ve telefonumu aldı. İtiraz etmem üzerine beni kulüpten attı. Sonra MG Road’a vardım ve burada bir PCR minibüsünde iki polis memurundan yardım istedim. Bunun yerine Beni taciz etmelerine yardım etmekten” dedi.
“Daha sonra kulübe geri döndüm ve Dharmveer’den beni eve bırakmasını istedim. Beni evimin önüne bıraktı. Korktum ve sonunda cesaretimi topladıktan sonra şikayette bulundum” diye ekledi.
Sektör 29 polis karakolunda IPC’nin 323 (yaralamaya neden olma), 328 (zehirle yaralanmaya neden olma), 376 (tecavüz), 379 (hırsızlık), 509 (bir kadının alçakgönüllülüğünü aşağılama) bölümleri kapsamında Dharmveer ve diğerlerine karşı bir FIR kaydı yapılmıştır. Salı günü.
SHO, Sektör 29 polis karakolu Pawan Malik, kadının 21 Kasım’da şikayette bulunduğunu ancak hatalar nedeniyle şikayetini geri çektiğini söyledi.
“Salı günü başka bir şikayette bulundu ve ardından bir FIR kaydedildi. Gerçekleri doğruluyoruz ve yasaya göre işlem yapılacak” diye ekledi.
(Cinsel saldırı ile ilgili davalarda Yargıtay yönergeleri uyarınca mağdurun kimliği, mahremiyetinin korunması için açıklanmamıştır)