Hrkačky ailede miras alındı, ikinci dünya savaşından birine sahiptik, diyor üreticileri

MPortak

Global Mod
Global Mod
TV'de, yedinci nedin altında, ormanda bir çakmaktaşı olan U da olabilir, ama sıkılmam gerekiyor, Strakonice'deki Malenice'den Vclav DeJMek. Köpek On iki yıl, Pat'ın kusma dönemine kadar uzun süredir devam eden HRSKAKY'lerinde büyüdü. HRKAKS ile DTI sadece Malenice'den Paskalya'ya koşmakla kalmaz.

Nerede buldun, hrkaky'yi mi yapacaksın?
Ben DT iken, böyle bir şey benzerdi. Ve kendisine göre birazdı. Kızın Hrkaku'nun torunu için yaklaşık iki yıl istediği gerçeğini aldı. Ve çatal bunu verdiğinde, insanlar arasına girdiğinde de istediler. Ve Paskalya için Kadoron DLM olduğu için. Yaklaşık 25 parça Ron.

Ve hepsi aynı büyük değil.
DLM Mal, yaklaşık 30 santimetre uzunluğundadırlar. M 38 ve 45 santimetre verdi. En büyüğü 75 santimetredir. Bir kalemle veya iki tane olmak üzere iki versiyonda çalışıyorum.

D. CI, EM VT HRKAKA, TM VT Randl Udl?
Evet. Ama Udlan'ın nasıl olduğu konusunda kötü gidin. Kalemde dokuz yoğunluk ve milimetre kadar kötü. O zaman m yin sesiyle dolu. Bu ayarlanacak. Olduğu kadar da al, çünkü zorlaşıyor ve M kadar çalışmıyor.

Paskalya hakkıyla ne zaman taahhüt ediyorsunuz?
U Paskalya'dan beri. Her zaman böyle. Koleksiyonun üstünde, Aspen, bunlar küçük şeyler ve bir MT'im olmalı. Bu bir LTO. Dışarıda yedi TM ile, güneşte. Ama onu monte ediyorum ve sertleştiricilerden sonra ve biraz MST'ye ihtiyacım vardı.

Nasıl yumuşuyor?
Farklı. Kimse uzun süredir bunalmış, o zaman birkaçı bir kerede yumuşar. Ama prodm hepsi. Siparişte on parça istiyorsanız, lo olur. Özel olurdum. Ama vc u hayır. Pazar satılık, ama zevk için. Kolay değil. Çoğu zaman znmm'nin yarısı olduğu çevreye gider. İnsanlar seçecekken, ailenin çoğu DTMI ile. Denemek için, böylece -bu kadar. Ellerine giden birini almaktan bile mutluyum. Ayrıca bir NKM ile avlanabilirsiniz.

Devo nasıl kullanılır?
Kalçalar smrkov, aksi takdirde kayın, meşe ve kül. Mkkho Deva'dan olsaydı, hemen. Ve kalçaları tkho devinden dökmek zorunda kalsaydım, bütün bir TK olurdu. Devo MM çoğunlukla kendi ormanından yapılmıştır. Sadece biraz bira var.

Vai'yi ne zaman uzun zamanımla donatılmış gördüm, bir emeslo gibi göğsün var mıydı?
Hayır, bu sadece bir konek. Ben bir duvarcılıktaydım, ama komşuydum ve bazılarına ihtiyaç duyduğumda NM için eldim ve yaptı. Sen yaşındayken, o yüzden beni sildi, nasıl ve yaptın bir kedi olacağım. Ve böylece bana NCO'dan Chu'yu verdi, çünkü aksi takdirde beni asla yapmadı. Daha sonra öldü, bu yüzden yavaş yavaş Maine'i aldım, bebeğimi hatırladım ve lbit aldım. Babada uzun ve mm sakinliğine gidiyorum.

VS'de koşuyor DTI Ehtat?
Evet. Parmak uçlarına girin. J küçük bir çocuk olarak da yürüdü, ama kuralların nasıl olduğunu bilmiyorum. Diğer köyü attı ve orada erkek ve kızların yürüdüğünü biraz farklı bir şekilde aldık. Buraya sadece erkekler gidiyor.

VM'ye ne zaman içiyorlar, VS'den kalçaları olup olmadığını mı izliyorsunuz?
Bak, benden kim var. Mm iyi duygu. On DT ve HRK grubuna gittiğinizde, karıncada bir slyet. Ama sesi tanınmaz. Hepsi aynı prensiptir. Hrkaka oldukça güzel bir su samuru ve tty'den oğluna DD. Genellikle ailelerde DR'dir. Biz de ailelerde, ikinci kurtlardan gitmek için böyle bir şeydik ve köyün etrafında yürüdü. U ben büyüktüm ama hrkaka DL çalıştı. Ve asem döküldü ve sndl it ervoto. Ama uzun sürdü.

Budjovicch'te Paskalya için bir traka ile oynamak. Yapmaya çalışmadın mı?
Evet, mm de orada. Torunumu çektim. Yani iki tane vardı. Birincisi deneydi ve verdi, avcı onu birlikte olmak için icat etmedi. MTE, inceleyin, pedlvte. U türü daha kolaydır. Bunu, özellikle koleksiyonu düşünmek faydalı oldu.

Sadece bir tane için? Dan olmayacaklarını mı düşünüyorsun?
Muhtemel. Ama onu suçlamayacağım, çok iş. Temelde TM koleksiyonu ve nasıl kauçuk giteceğimle ilgili bir sorunla karşılaştım. İki sekizgen atarken, buradan bir şeyler aldım. Ama bu gerçekten SHN'de gerçekten TKO. Eski Kor Liberta'dasınız, bu yüzden yine zk. Yani bilmiyorum. Ben bile değilim.

Dln jetinde HRKAK'a ne dersiniz?
Dlm nsady eksenler, çubuklar, kalae ve benzeri. Obas bir şeye ihtiyacı olacağı için bazı içecekler. Kupaların altındaki kurullar, resimler veya diplomalar üzerine av temaları. Evde onarmak için çok iş var. Pod NCO'dur.