Jindřichov Hradec'teki yeni tesis yılda 70.000 ton tavuk eti işleyecek

MPortak

Global Mod
Global Mod
Tarımla uğraşan bir şirket Jindichov Hradec'te bir et işleme tesisi kurmayı planlıyor. Plan, yılda 70.000 ton et üretimini temsil eden saatte 10.000 fit küp kapasiteli bir hat inşa etmektir.


Yatırımcı, Çek pazarının kıyma talep ettiğini öne sürüyor. Yeni mezbaha, şu anda tarım arazilerinin bulunduğu şehrin güneydoğu ucundaki Jirskov banliyösünde yer alacak.


Kentin belediye başkanı Michal Kozr'a göre proje ulusal yasalara uygun ve kent bundan faydalanacak. Çalıştığın yer. Biz ölümü çok iyi biliyoruz ve buna hiçbir itirazımız yok. Kozr, tesisin trafiğin sorun olmayacağı sanayi bölgesinde yer aldığını garanti etti.


Yatırımcı, genel merkezi Jindichohradecky'deki Psen'de bulunan Rhea Invest şirketidir. Ölüm duyurusunda operasyonun 240 kişiye istihdam yaratacağı anlatılıyor. Şirketin sahibi Josef Kole'ye göre inşaatın beş yıl içinde başlaması bekleniyor. Kişi, dernek ve kurumların gelebileceği sözde keşif süreci devam ediyor. Ölümün açıklaması ilçe kayıtlarından birinde yer alıyor.


Proje hazırlık dönemi kötü, inşaat ruhsatı alamayacağız. Şehre ve iç piyasaya nimet olacak, bizim yetiştirdiğimiz işlenen büyükbaş hayvanlar günlük ithalatla gelecek. Kol, Nzvod'un Çek Cumhuriyeti'ndeki beşinci benzer et işleme tesisi olacağını hatırlattı.


Diğer bölgelerde, işleme hattının saatte 12 bin kuat olduğu Vodany'de de benzer bir et işleme tesisi faaliyet gösteriyor.


Jindichohradeck arelinde, otopark, idari bina ve diğer arazilerle birlikte 100 metrekareye 200 metrelik bir ana salon bulunacak. Beş buçuk hektar tarım arazisi üzerine inşa edilecek II. yani kalite. Pda, yatırımcının ayağındaki arazi olan devlet fonunun korumasından muaf tutulmalı. İnşaat öncesinde bölgeden 16 bin ton üst toprak çıkarıldı.


Girişimcinin Slovakya'da da şirketleri var



Josef Kol tarım alanında tanınmış bir girişimcidir. Vysoin, diğer Moravya, diğer ülkelerdeki ve Slovakya'daki şirketlerin manelka d imprium'u ile. Rhea yatırım Holding şirketinin internet sitesine göre şirket, büyükbaş hayvan sürüsü, besi domuzu ve küçük bir sığır parçasının bulunduğu 22 bin hektarlık tarım arazisine sahip. Yani yem yetiştirme alanı.


500 kişiyi istihdam ediyor ve çiftliklerinin ekolojik olarak yetiştirildiği gerçeğine güveniyor. Et ürünleri yalnızca yerli olup diğer bölgelerde ve Yaylalarda üretilmektedir.


Şirket, geliştirme sırasında sorunlarla karşılaştı; örneğin, insanların yakınlarda mezbaha ve mezbaha inşa etmeyi reddettiği Jemnica na Vysoin'de. Jemnicka'daki İyi Bir Yaşam İçin Derneği en gürültülü olanıydı. Sadece yoğun tarımsal üretimi değil, artan et tüketimini ve buna bağlı diğer devasa tesislerin inşasını da eleştiriyor.


Onun tek hatası mahkumlara davranış şeklidir. Bu nedenle insanların ucuz, hatta bazen kalitesi şüpheli et tüketme ihtiyacını kınayın. Üretiminin israf olduğunu ve çevreye zararlı olduğunu iddia ediyor. Onlara göre büyük ölçekli besleme üniteleri ve büyük ölçekli operasyonlar suyun tabanını ısıtıyor ve nitratların etrafını kapatıyor. Enfeksiyon riskinden kaçının. Uygulamasına göre, tekerlek yalnızca piyasa talebine göre, kendi bonusu olan hammadde istifi için yapılır.


Agrrn odasının verilerine göre R, her yıl ortalama 80 kilo et tüketiyor, şarkı söylüyor. Drbeho yaklaşık 30 kilo uyuyor ve bu da 1948'den bu yana en yüksek rakam. Bu miktarın yarısından fazlası çoğunlukla Polonya'dan ithal ediliyor. Brezilya'dan da bazı kuatalar duyulabilir.