Kadın, beni zihinsel olarak mahvettiğini anlattı. Kendisinin sakatlanmasını istemekle eski sevgilisini suçluyor

MPortak

Global Mod
Global Mod
Değişen kadının ailesinden ve 20 yaşındaki emlakçının iş arkadaşının yanı sıra, olayları polise bildiren asıl tanık da bugün ifade verdi. Kadını sopayla, beyzbol sopasıyla ya da ölümcül bir silahla parçalamaya çalıştığını iddia ediyor. Bunun için 300 bin kronluk bir ödül alacaktı.

Tborsk'lu sanık, eski tanışıklığını aralarında bir iş anlaşmazlığı olduğu için intikam almak amacıyla uydurduğunu iddia ediyor.

Pbh geçen yıl, her iki eylem de Chlum u Tebon'daki bir malikanenin yeniden inşası üzerinde çalışırken gerçekleşti. Bir usta, eşi ise bir yardımcı olarak sarmalanmıştır. Kısa süre sonra emekli maaşlarından rahatsız oldular. O sırada kendisinden 28 yaş küçük olan eşinden ayrılmış ve bir kızı olmuştur. Ailesi tutuklanmasından bu yana ilişkiyi inkar etmedi.

Kadın, başlattığı gizli ayrılığın uzun sürmediğini, sürekli cep telefonuyla taciz edildiğini belirtti. İşin sırrı ailesiyle birlikte yaşadığı evin etrafındaydı.

Mental olarak yorulmuştum. Kızımı kaçırır diye korktum, anneannemin evine gittim, sanığın 16 yaşında ilişkiye başladığı kadına ifade verdim. Annesi daha sonra nasıl sarıldıklarını anlattı, eve gelmesinden korkarak evin pencerelerini kapatıp perdeleri çektiler.

Obalov takip ettiğin için cezalandırıldın

Tanıklar bölünmüş durumda. Aile çevresinden olanlar perişan oldu, kendini sardı ve ne pahasına olursa olsun ilişkiyi yeniden kurmak istedi. Bu yüzden kazanabilirdi. Ancak hiçbiri bir tecavüzcüyü işe alabileceklerini bilmiyor.

Onu yalnızca sevgili kızıyla iletişim kurmak isteyen bir adam olarak tanımladılar. Sosyal hizmet uzmanlarının da katıldığı birkaç kısa toplantının ardından mahkeme, baba ile çocuk arasında düzenli iletişim ayarlayarak nihayet bu başarıya ulaştı.

Ethn'in ifadesi, inşaat sahasındaki standart dışı aile ilişkilerini ve tuhaf çalışma ilişkilerini ortaya çıkardı. Chlum'daki evin onarımında çalışan işçiler, polisin düzenli olarak ziyaret ettiği Vesel nad Lunic'teki pansiyona gitti. Böylece, asıl tanığın sanığa fiziksel olarak saldırdığı ve onu cezaevine göndermekle tehdit ettiği olayı anlattı. Mahalle onu akli dengesi yerinde olmayan bir avcı ve polis muhbiri olarak tanımlıyordu.

Tanık mahkemeye ve ikinci celpte çıktı. Geçmişte saldırgan ve dürtüsel olduğu değerlendirmesiyle birkaç kez psikiyatriye yatırılmıştı.

Kurbanın kendisi de bir zamanlar psikolojik olarak kötü bir baskıya maruz kaldığında ısrarla takip ettiği için cezalandırılmıştı. Mahkeme şimdi olaya ilişkin telefon görüşmelerinden bazı sesli raporları da dinledi ve bir tanığın çağrılması planlanıyor. Senato başkanı Milan Kuera bu yüzden reddetti.