Koç Budejovice Lerch: Her ek basın toplantısında tamamen tehdit oldum

MPortak

Global Mod
Global Mod
İniş uzun bir süre emindi, ancak kulüp sadece Dosn'a dönen Koubek'ten sonra uçtuğumuz bıçağın önünde DL duruyor. Tüm yol boyunca, 53 yaşında Lerch olur.

En büyük pozitif sezonun sona ermesi mi?
Bohuel, bu doğru. Ancak MM Vitky altında, en az bir tane yükseltmedik. Bu, değişmeyen faktörlerden etkilendi. Karar hakkında yorum yapmak istemiyorum, ancak NM'ye karşı kaç tane LAS belirlendi. Yani bir Carvin'le birlikteydin. O zaman FI kararları Libor Kovak Patn olduğunu özür dileyecek, ama önemli değil. Genç karanlığın deneyimsizliğine ulaştık, ligdeki rakiplerin cezalandırdığı hatalarda stadi notları.

Sadece ilk HRT ligine sahip gençlerle doğrulandı mı?
Herkes çamur ve orada BKA veya ergenlerden çocuklar olalım, ama bu kolay değil. TM KLUKM incindi. NS ile bile. Ondra Oudeek, Küba Brabec veya David Krch gibi yavrular UBJ'nin diğer değil. Böyle bir oyunu taşımak istediğimizde, onları yönetecek deneyimli erkekleri deneyimlemelisiniz. Böyle kötü bir durumda, karanlığa çalışacaklardı.

Ve genel Mustva Schzel kalitesi, e?
KDR yapmadı. Vm, J'nin ana sorumluluğu için mm. (Yardımcı Jirka Kladrubskm, ed.) Mme svdom ist. Bir süre sonra ligden birinciye atlamak istersiniz. Ancak kışın yeniden bir araya geldikten sonra savunma bozuldu, sezonun başımızla yapmasını istedik. Ve Ostrava olarak SPART'ın iki istisnası için güneşi oynadık. Vomnu u'da erkeklerin kafasında olduğu biliniyordu. Sonra kendinizi motive edin.

Bir kez bile sarmadın. VMI ile kimsenin ilk olmak istemediğini onurlandırdınız mı?
Evet. Kırmak istemiyorum. Eğer iyi olmayan bir durumdaysak. İlk bahar için oyuna biraz girebilecek Dukla ile yenildi. Biz de VHRA ile dolu değildik. 0: 0'da bir ceza kazabiliriz, ama olmadı. Kışın TM'yi göndermeye zorluyorduk. Çok fazla değildi. Geçen yıl KDRU'nun kalitesi ve bu yıl çok odlindi, karşılaştırmak mümkün değil. Özellikle özellikle önemli olacağımız villalarım var. Olmadı.

Ji Kladrubsk ve Jim Lerch (arka planda) futbolcular Eskch Budjovic'i hazırlıyorlar.

En yakın hangisiydi?
Mon evde Karviná veya sonra Boleslav ile. Hradec Krlov'da iyiliğin iyiliğini oynadık. Bunu yapmak uzun zaman değildi. Ama en az bir kez kazanmak bizim silfizdeydi.

Plac'dan ne zaman daha az alırsınız, eğer böyle bir durum yaparsanız?
Birim Evet. Dr. Koubek'in ZPT'yi Ranca olarak da yaptığımız ELA kulübüne aldığını anladık. Jirka Kladrubskm ile birlikteydik. Bir dörtnala vermeye çalışmak istedik, ancak Doktor (Koubek) kulübün ve süitin durumunu söyledi ve böylece hiçbir şey atmayacak. Dinamo prod ve durağın takviye gidebileceği doluydu. Bohuel olmadı, ama CHP.

Ve böylece lezzetli bahar oldun.
Kolay değildi. En büyük moron için biziz. J MM Karanlıktan Sorumlu VI. Bir arkadaşımdan veya televizyonda röportajdan sonra bir basın toplantısı ile tehdit edildim. Bu bir TK idi.

Belli bir inişe ek olarak, çok fazla olan durumdur. Koubek'in sahibi yeni bir yumuşatıcı arıyor ve DL'nin ne olacağını bilmiyorsunuz.
Spor bile, karşılayabileceğimiz şeylere sahip olmadığımızda karanlığı azarlayamayız. Oyundan ücretsiz olabiliriz, ancak kalite kalite. Yeni sahibin hemen ilerlemek isteyip istemeyeceğini veya vizyonunun nasıl olacağını bilmiyoruz. Birinci ve ikinci lig arasındaki fark büyüktür, ancak bir TK Sout olacak. İkinci ligi hiç takdir etmem. İçinde ve içinde olmak için ped yapmak istiyorum.

Ayrıca aynı şekilde gitmek için aynı yol.
Doğru sağlığı kaybederse aynı karanlıktan durumum yazılır. Böyle bir KDR Pika Tet Ligi. Ve bu Bohuel gerçekliği.

Slovak geri Peter Peter Pekark ile ne olacak?
Kabinlerde ML ML son kez veda ettik. Teslim Dairesi, Con. Deneyimi için NM'yi gönderdi, burada memnun kaldı. Antlaşmalar Kon ve Zdek Ondrk veya Jirka Skalka, kabin için İKY yaşadı. Bakalım devam etmek isteyip istemediklerini, bir STT kulübü olacak mı, ama yine de yeniye yol açacak.

Vai Trenre pozisyonu için bile bu maaş.
Açıkça. Yeni bir tane içtiğinde, bira olacak. Bu Piosen.

Ama kladrubskm ismiyle devam etmek ister misiniz?
Evet. Ben lütfen anlaşma. Nasıl olacağını bilmiyor olsak da, ama karanlıkta yapmak zorundayız gibi çalışıyoruz. Yeni bir tane içtiğinde, çok şey için gönderir ve veda edeceğiz, bu yüzden saygı duyacağız. Geçen yıl Lt Pebral Dalibor Jirka'daki kulüp, NM'yi doğruladı, hiçbir şeyin nasıl olacağını ve iki tdny ns attı. Belki de Kadopdn biraz seriznj olacak.

Böyle bir belirsizlikte nasıl çalışır?
Mümkün olmasa bile çok fazla pumlet olmamalıdır. Çocukları motive etmeye çalıştık. Kendi Karira'larından en kötüsü, kabinlerde HRI'nin ağaç olacağını ve düşündükleri, AB'nin iki moron olduğunu düşünüyor. Jirka (Kladrubsk) Kukm VKOV BL'ye, biraz mesafe DRM yapabilir. Ama bir sesimiz vardı, işe yaradı. Geçen yıl kurtarıldığımızda, Jirka Kladrubsk Çamuru, bir esinti için. Bunu filme bırakacaksın. CHPU Natvn Fan, Dinamo ile de çıktım.

Yıllar içinde kulüp iddialı bir bütünden ve orantısız bir durumda düştü.
Bohuel. Ama kimse onu etkileyemez. Karar verdiğiniz insanlarla ilgili. Tarihsel olarak bile burada değildi. İlk ligden inişten sonra ikinci ligde oynadık. Sonra emekli maaşı ona girmek zorunda kaldı, karanlık yavaş yavaş inşa edildi ve biz delindik. Rasyonel adımlar olacak güçlü bir sahibin gücüne dayanır. İki t yıla düşüyor.