Modrava veya Seven Stairs to Power dizisinden tanınan aktör Martin Hruška hayatını kaybetti

MPortak

Global Mod
Global Mod
Harika bir oyuncu ve harika bir avcı. Bize özgünlüğünü, ortaklık yaklaşımını ve olağanüstü becerisinin özverili iletişimini kazandırdı. Özlenecek. Dolayısıyla Martin Hruka'yı bir şekilde tanıyan insanlar onun gidişi hakkında yorum yapıyor.

Bu herkes için bir ilkti, oyuncu henüz 56 yaşındaydı. Martin Hruka, diğerlerinin yanı sıra, Güney Tiyatrosu'nun (JD) femme fatale'iydi. Hem komik hem de eski rollerde harikaydı. 1993 yılında Karlovy Vary'deki Vtzslava Nezvala Tiyatrosu'nda kısa bir süre çalıştıktan sonra Martin, Güney Tiyatrosu'nun oyun grubunun güçlü bir üyesi oldu. 90'larda diğer nesil akranlarıyla birlikte çeşitli ama uyumlu bir oyunculuk grubu oluşturdular. Yetenekli bir oyuncu olmasının yanı sıra yetenekli bir yönetmendi. JD'nin temsilcileri Facebook sayfalarında onun yaratıcılığı ve dramaturjik cesaretinin o zamanki Güney Tiyatrosu programını önemli ölçüde zenginleştirdiğini yazdı.

On yılı aşkın bir süre içinde Çek Budjovicch'teki angam sertleşerek 50 gerçek yatağa dönüştü. Oyunculuk kariyeri Divadle pod Palmovka ile bağlantılıydı. Film ve televizyon dublajcılığında tanınmış bir kişilikti.

Sevgili Martin, seni oyuncuların cennetine gönderiyoruz ve seni sadece onurla değil, sevgiyle de anıyoruz. Bu yıl Çek Krumlov Tiyatrosu'nda Otiv'in gözetiminde, The Miracle Pot müzikalindeki sucu Ohtan'ın tiyatroyu yazdığı gibi bizi bir daha güldürmeyeceği unutulmaz bir yaz.

Örneğin Hruka ayrıca Güce Yedi Adım, Devadestky, Krejz, Policie Modrava dizilerinde ve Teambuilding ve Poupata filmlerinde rol aldı.

Tiyatroya olan sevgisini yalnızca coşkulu gönüllüler olan ebeveynlerinden değil, aynı zamanda Luke Mhlstein ile Esko Budjovice radyosundaki drama kulübüne gitmesi sayesinde de kazandı. Sık sık yayına gidiyorduk, radyo beni uyarıyordu ve ben mikrofonun önünde çalışıyorum. Radyo dizilerinde oyunculuğun yanı sıra sazan Jakub ile Güneydoğu radyo istasyonlarının önemli karakterlerini de seslendirdi.

Güney Tiyatrosu'nda oynadığı rollerin listesi uzundur. On kilo daha zayıfken ve on beş yaşındayken kız arkadaşlarım vardı ama kısa süre sonra karakter alanlarına baktım ve elimden gelen her şeyi oynadığımı biliyorum, bu yüzden beş yılımı Katolik olduğum gerçeğiyle geçirdim.