Motor spazmda. Efsane Shatánek Buz Hafifliği ve Cesareti Eksik

MPortak

Global Mod
Global Mod
Pestvka temsilcisi en son ne zaman çirkin durumunu belgeledi. OLOMOUC ile evde motor şiddetli bir şekilde koştu, bu da bir dakika sonra 1: 1 remake ile sona erdi. Hani özellikle uzamıştı, ev neredeyse diske izin vermedi ve iyi niş NADC'nin noktasını aldıktan sonra.

Bu çok önemli, hokeydeki hatalar. Kabinde görmüyorum, bu yüzden yırtılmış taktiklerin ne olduğunu bilmiyorum. Fiziksel olarak, erkekler var, ama onlar, ama başka bir yerde dolu olan motor M TM, Legendrnrncin Club Rudolf Sucheks tarafından değerlendirildi.

Devt PCE'deki gerçek motor. Saldırmam için beni ve karlovy değişir, bu da nokta ile ilgilidir. Southy çantası kendi altına bakmalı. OLOMOUC ve DVANCT KLADNO NAJBALI MN. Tinct Tinec size zpt puan verilir ve son Vtkovice ile aynıdır.

Orada oynadın. Vtkovice Rose, Tinec, HR ile dolu AM hokey KDR'nin ustasıdır. Oekvm, son tura kadar bir savaş olacağını. Esas olarak, motor oraya düşmez, ancak 846 ile en yüksek dokunuşlu bir rekorla başlayan tahmini kuru olmaz, daha sonra Josef Eznek tarafından hazırlandı.

Motor Devt'de zamana dayanarak dökülmedi. Son kez TV tarafından VTKOVICM'e karşı evde Mscem'den önce yapıldı. İlk kez Southy yükselebilir. Yeni yıldan sonra Tyikrt'i kazandılar, bir süre masadaydılar. Jene trend döndü ve bir nem vardı.

Bu yıl oldukça spesifik. Lig dengeye layık ve sezonun tutuklanmasında eko yapmak mümkün oldu. HRCH'de bile, gergin olacak küçük bir şey var. Oğlanlar deniyor ve herkes için kolay değil, son düello Budjovick Trenr Ladislav Ihk'ten sonra kızdı.

Sting'den sonra, güneydeki köpeği için hayranlar ilk kez sona erdi. On gün boyunca yeterince görünüyor, rahatlayacak, biraz zihinsel olarak rahatlayacak ve sürecek.

DL'ye gidiyoruz. Gitecek çok şey olacak ve muhtemelen bir duraklama olacak. Çocuklar yöneliyor, alıp terleyeceğiz. Bakalım kimin başlıyor, ekledi.

Hokey Extraliga'nın arka planının vome, hem masanın tabağında hem de playofflara ve PMO'ya olan ilerlemenin kenarlarında Hardfinle'ye ilginç olacak. Motor ML Semifinle için istenen VT hırs mevsiminden önce. Bunu yapmak için, şimdi çok uzakta ve çok fazla olmayan formları ayarladıkları için.

Oynat başka bir şey, ama karanlık birlikte olmalı. Ama karanlık bir hokey ile görmüyor. Akıyordum, orduların iki diski olması gerekiyordu. Biz sadece yastık için oynuyoruz ve n için savaşıyoruz. Sık sık sadece istekli, Milan Gula'nın gitmiş ya da vurmuş olsun, ShequeNek'i dengeledi.

Pecha ml nkdo değiştir

NJ'ye göre, BT hedefi geçmezlerse gidebilirdi. Bu yazının çoğu sezon olarak ilk yazı için aptal olmuştu. Milan Klouek'in alanı olacak, ancak Jan Streme sonuncuyu yakaladı.

Her ikisi de Mustvo Dr. Honza Stre büyük, sakin, son düellolar döküldü. Probl başka bir yerde, Gly vermeyelim, Rudolf Sucheks belirtti.

Hayranlar, Pestup'un Ocak ve sonuna bir şekilde sabitlendi. Vili, Luke Pecha için bir takviye veya en azından bir nostrum olduğunu. Yıl sonunda yılın sonunda, kökenin ilk lige ilerlemesine yardımcı olmak için ortağın Tbora'sına.

Nasıl olduğunu bilmiyorum, VC. Ama bence bu aptalcaydı. Ve istediği gibi, harika bir yemek ile bir hokey oyuncusuydu. Ayrıca kabinde LDR'dir. ML altında üzerinde buz üzerinde. Gitmesine izin verdiklerinde, biraya izin verilmedi, çünkü bir hokey oyuncusu altında, dedi.

Daha sonra takviyelerde. Motor, bir duraklama sonra başlayan bir m ile bitirmelidir.