Myselyum'dan ilk ev, kendini yaptıran ilk ev, geleceğin malzemesi canlı üretimde

MPortak

Global Mod
Global Mod
İki büyük ve kubbe kokusu koridoru bağlar. İntikamlardan biri lonic, diğeri küçük bir mutfak. Işık ve tişört suyunda ışık vardı. Küçük alan var, burada yaşıyor d.

Dış mimari ve deneysel evden, şekli veya indelikleri ile etkileyicidir. Ama benzersiz bahçenin alnıdır. TM, mantarlara aittir. Talaş, ezilmiş ışın veya peletler, hatta bir sofel, bir Mycoc -topluluk gibi selülolar içeren parlak ve atık mantarlarının kavşağından oluşur. Bir mantar olarak katının ekolojik malzemesinden, inşaat sektöründeki mobilya ve yalıtım döşenmiştir. Ve Mycoco kompozitinin ilki kendi kendine yapılan duvarlardan yapılmıştır.

Celulos'ta, mantar ilk ve karanlık. Bu yüzden bir şekilde özel ekolojik yapıştırıcıdır ve sonra tasarlanmış bir şekil yapabiliriz. Ve yalıtım panolarından, örneğin, iç mekandaki masaya. Pi Vub bu nedenle bir sünger IV'dir. Bir taşıyıcımız olduğunda, Vrubek'in ptaedesti derecelerinin sıcaklığından geçtiği süngeri devre dışı bırakıyoruz, ortaokul olan Jakub Seifert'i anlatıyor. Mimar ve tasarımda Mycelia'nın (mantar kurtunun baykuş yapısı) kullanımını inceliyorum.

Eskobudjovick umleck stüdyo scoolp, yani MyCoc -Composition'dan, örneğin mutfak ve lunge'daki mobilya ve dekoratif fayans ile işbirliği yaptı. Prodn Materil ayrıca Devo ve Metal Klempsk elemanları ekler.

Çok çevre dostu bir VC. Atıkları pratik olarak alıyoruz, talaş verelim ve süngere bağlayalım. Kendimizi büyütüyoruz. Genel taşıma genel olarak genel geri dönüştürülebilir. Verilen Mycocosith için kaynak hammaddesi ve aynı zamanda bestelemek için NJ'den almak için tekrar çevirebiliriz. O zaman Zetleje ve Ernoz, Seifert açıklıyor.

Ukzkov Ekolojik DM'nin SNM'sinde Monika Kopivov Samorost Projesi'nin manasıdır.

Polistirenin yerini almak için gelecekte inşaat endüstrisinde eritimden anneil. DM'yi dokuz bina ve polistiren ve taş yün yalıtım olarak inşa edebiliriz, kullanırız. Pt santimetrenin kalınlığı ile polistiren, mycoc -composite santimetreden daha az yerini alır. Ve evin polistirinden farkı üzerine karbon ayak izini azaltıyoruz, PIDV uygun verdi. Örneğin, prodge malzemesinin çıkmazı.

Eğer tam olarak ortaya çıkarsa, evleri Mimarlar ve Eskobudjovickmo NMST Pemysl Otakar II ile birlikte maruz bırakmak istiyorlar.

Samorost projesi esas olarak glamping, yani lüks kamp biçimi için kullanılacaktır. Benzer evler, şehir şehrinin parcanlarında topluluk merkezleri ve ürünlerde bir çubuk olarak hizmet verebilir. Kendini yapmış birkaç milyon kron aldı.

MM RD REVING. Ve NM projesi ilginç ve Jin olduğunda, bu yüzden Rd Pijmm. Orijinaldir, bu yüzden nesnenin bu dly ile bağlantısı kesilebilmesi ve sonra bağlanması oldukça anlaşılabilirdi. Sonra organik şekiller olması gereken çok fazla tump vardı ve IU üst ışığının penceresindeydi. Kendine sahip arabadaki scoolp atelirinden bu kadar yardım eden, devnial indelue, L Eskobudjovic heykeli Michal ŠKODK ile aynı şeydi.