Papa, Krumlov bölgesindeki şapelin temel taşını kutsadı

MPortak

Global Mod
Global Mod
Aslan XIV. VC için ilk resmi genel izleyicisinin merkezindeki taşları Poehn.

NS için büyük bir sürprizdi. Papee Frantika'nın sağlığı seyirciden kaybolup geri çekildiğinde, Nai için asla yeterli olmayacağını düşündük, ya da uzun zamandır olacağını düşündük. Ama aslan XIV. František Tal, Frantika'nın mümkün olan en kısa sürede kazanmayı başaramadığı tüm yollar, sadece yeni Papa ile konuşabileceği ilk yankılardan biri olduğunu söyledi.

Nelo'yu neredeyse iki kat ve resmi bir konuşma terliyordu. Çok güzeldi. Papa Me, Prag'daki günlerden önce e ml bt, ama adından sonra değiştirildi. Giydi, EMV Esku çok şeydi, görülüyordu, Blzko Cumhuriyeti'nde EMK. Tal, diş hekiminde hazırladığımız IO PBH şapeli, insanca ve tamamen Pihozen'i yakaladığını söyledi. Birlikte İngilizce ve İtalyanca konuştuklarını da sözlerine ekledi.

Şapelin ve Esk'teki kilisenin ilk üssü, yeni Papa Lion XIV olarak görevinde. Zubice'deki şapel, Patron Pilgrim St. Jakub tarafından kutlanacak.

SM ben düzenli bir hacıyım. Ve benzer bir şapel, hepimizin Tanrı'ya seyahat etmek için hacı olduğumuzun bir sembolüdür. Tal, St. James için Kadoron'un yüzlerce hacının seyri, Santiago de Compostela, dünyanın en çok haclarından birine yöneldi.

Şapelde, NJ Pleitostn'a göre bana da hizmet ederdim. Proje Tal tarafından aileyle finanse ediliyor. Tahmini hisse senetleri ile Nyn için Nyn 1.2 milyon kron bir koleksiyon duyurdu. Dokuz inşaat, 7.8 metre ile 4 metre ile 4 mol boyutu olacaktır.

Şapel ve aile için ve ben KRSN şehrini seçtik. Ailelere giren eski bir bahçedir ve bu el için onu eklemek istiyoruz. Clem, insanların sessizce dua edebileceği veya sadece durabileceği ve hayatları boyunca pumletin durabileceği bir şehir yaratmaktır. İnsanları ve hacıları kullanabilen Tanrı ile tanışmak için bir alan olacağını söyledi.

Zubicch'te, Tal Pozz, Şapel veya Kilise yok. Şapel yılın PTM'sinde yapılabilir ve açılabilir.

Vatikn MDI'ya göre, Nisan ayının sonunda Papee Frantik'te bulunan Petr Hladk (KDU-SL) bakanı da Vaticn MDI'ya göre, yüzlerce kişiden fazla olan merkezi akıl izleyicilerinin kenarına gizlendi. Yeni Papee'nin Esk Vldy öğretim görevlisi ile ilk teması, Papa Mole'in yabancı delegasyonlarla karşılaştığı Inauguran Me'den sonra Pazar günü gerçekleşti, VT Esk aynı zamanda hükümet Marek Vborn'un (KDU-SL) bakanı oldu.

Haritalar © Shocart ve OpenstreetMap yazarı tarafından sağlanır. Shocart, turist ve bisiklet haritaları ve atlas yayıncının bir geleneğidir. Daha www.shocart.cz