Pintér South Bohem Futbolu'na liderlik etmek için istekli: Yardım etmek istiyorum, sürüklenme

MPortak

Global Mod
Global Mod
Röportajın bir aynası varsa, döneminizin sonunda sakin bir svdomm ile oynamak istediğinizi söylediniz. Başarılı mı?
Sanırım evet. Açık ve şeffaf yapmak istedik. Zan'dan karanlığa, paslanmaz bölmenin beton dalını gerçekten hepsi olduğu. Saklanacak hiçbir şeyimiz yok. Çalışıyoruz bir damar emekli maaşı, bu yüzden otomatik olmalı. Bunu iki dobm ile karşılaştırdık.

Ne zaman biraz derinlikte yapacağız, çünkü ne olacaksın?
Spor strnka, set komisyon ve kulüpler için tam hizmet işlevi. Bildiğimiz kadar iyi denedik. NM'nin silindir yığını ama doğrudur. Çek Cumhuriyeti'ndeki ilk bölgeye göre, otomatik VEO kameralarda yer aldık. Şimdi DL'ye gidelim ve Nate I ve TDS olacak. Utkn Bölgesel Pebor tekrar çevrimiçi olarak görülebilir.

Bölgesel öfkede büyük bir değişim oldu, e?
Evet, ve bu ana CL'den biriydi. TM birimlerini iki izledi, gut yoktu. Genel bir ortak atladık ve bu yıl Samson Kupası 27 TM Dostlch rekorunu eline aldı. Finle Dynamo League Stadyumu'nda oynanır ve NJ'den NJ iyi bir VC'ye gider. Ergenler pek gelişmedi. Kulübün kendilerine sorduk. Merkezi tekerleklerin geri döndüğü ergenlerin ana sınıfı ve muayene için ve TDNU'ya bir öfke eklenir. Ancak VBRU'ya göre uluslararası turnuvada ücretsiz AST durumunda fiyatlarla ilgili kulüplere yapışıyoruz.

SM Sout'un genel olarak yeniden düzenlenmesi hakkında çok şey var, bu da onu erteledi. Sweed vs en azından bölgedeki duvar?
Biraz MLDEE'de yaptı. Prosedür ve iniş kurallarını değiştirdik. Özellikle gençlerin rekabeti ve genellikle ilçe yoktur. Bölgesel I. ve TDS rekabete açıktı, değiştik. Normalde ilerleme ve iniş için oynuyorsunuz. Birlikte rekabeti vermedikleri bölgeleri seçmeyeceğiz. Tüm Sout Dostlch'in yeniden düzenlenmesinin başarılı olacağını köyledim. Benim bakış açımdan, bu ilk olmalı, ama ilk ve lig muhtemelen işaretlemeyecek.

En azından bu ligden alın ve bir eskka mı al?
Pesnu öyle. Bu bir çöküş ve sorumlu insanların onu değiştirmek için isteksizliği ve zayıflığıdır. Bölgede bile değişiklikler var. Sen I. B tdch iki ronky çok tko aşağıdan yarışmayı ödüyoruz. HRI hataları ve kadran olacak. Demografik Kivka gereksizdir. Tek başına yeniden düzenlemezsek, bu PT yılları için aynı çörek durumunu yapmak için, futbolu düşük eşitte bile tutmak istiyorsak.

CL için düşük seviyede futbol için emekli maaşı aldınız. Başarılı mı?
Sonunda, evet, Lenskch PSPVK'nın dışından Kor'da olsa bile. Cemaat için (ESK Cumhuriyeti Futbol Derneği) Olabileceğini kastetsem bile, ilçeler için yüz binmek mümkün değildi. PSPVK ile ilgili tartışmalar uzundu. Müzakereler, koleksiyonun seçiminin yüzde ellisinin bölgede hafife alınan sondaj deliği olduğu yönündeki koşullar içindeydi. Derneklerin Bölgesi veya yılda 200 bin krondan krumlov ily, TM futbol geliştirmemek. Sadece gerekli olanı ödeyin. Bölgelerin en az bir tanesi iki değil olması başarılı oldu. Bir bölge olarak, Yüzde NAK oranında FAR ve Dışa Dış ve Dışa Dışardan Lenskch PSPVK MME'den yılda 1.3 milyon kron alacağız. Bunu yapmak için, bugün kuşlara bölünme vermek için ortakları elde etmek mümkün oldu.

Karardan bahsetmedin. Onlarla çalışmayı nasıl başardım?
Komisyon, iyi çocuk, deneyim Jirka Peenka'ya liderlik ediyor. VM onun için benim kapım. M SVJ TM, Semine gidiyorum, buluşuyorum, faaliyetlerini takip ediyorum. Yarışmada yaklaşık yüz kişiyle çalışıyorsunuz. Karar MLO altında, ancak onları bölgenin gücü ile istemedik. Mt yaklaşık yirmi Sudch VC, bu yüzden biz sadece hayır. Kalite cevapları, hangi d. Kalite böyle değil ve bu karar, sadece sizi sadece alacaklar, kodlayıcı için ne olacak. Tıpkı bir mezar gibi, BT'nin hit ve psat için kışkırtılmasına gerek kalmaya karar verin.

Uzun zamandır futbol için savaşıyorsunuz. DA?
Bölgesel eşitlikte, hızlı ve şeffaf uçuşlardan veya dış durumlardan geçtik. Hatalar kenarın arkasındayken dışarı çıktık. Bunu bölgesel Pebor Jankov Semice'de yapmak ya da kararı içmek sendi. Kad farklı ceza aldı. İki kez uygulamalar böyle bir aralıkta değildir. Kulübün ince için her biri için elimi ateşe alamıyorum, ancak konuşlandırma. Onları cezadan korumak ve futbolun iyi adını bozmamak için olacağım.

Bunu yapmak mümkün olurdu.
Bir taban yaratmak istiyorum, böylece onların etrafında dolaşmak zorunda kalmazlar. Ama sonra cevap vermek istiyorum. Sadece kararlar olduğu için onları cezadan mahrum edemeyiz. Bir hata yaptığımızda, aynı zamanda ceza demektir. Sezonun sezonunda namluyu donattık, setlerden korkuyorlardı, aksi takdirde yeni bir donanımlı formalar, üç tulpny, samkovky, farklı bir semine aldılar ve verdiler.

Bölgesel Pobor'un çevrimiçi dağıtımına dönün, I. ve TDY Club'a Voo kameraları eklediniz. M Etkinin etkisi oldu mu?
Bölgesel Pebor Online TVCOM.CZ web sitesinde iki idi, Far'da sağladı. Ancak sözleşme sona erdi, en azından kaydedildiği bir sunucumuz vardı. Sorun bir taraftan diğerine soyulmuş olmasına rağmen uymaktı. Nyn maaş yeni bir sözleşme, ancak köpek, dernek futbolunun ve MJ futbolunun web sitesine gidecek, ortaklar sunacak ve işlevler verecek. Naten Voo ortaya çıktığında, kulüpteyiz, Bohuel Penesly'nin yaklaşık 15 bin Ron'luk alakalı bir lisans ödedi.

Kulüpler sorunu için değil miydi?
Çoğu zaman boğuldu, aynı genellikle avcıyı ödemek zorunda kaldı, bu da bunu yapabilirdi. Genellikle insan faktörü Pi Naten bir hata yaptı ve otomatik KAMEE bunu ortadan kaldırıyor ve kulüpler sadece bölgesel Pebor değil, kulüpteki tüm klasiklerde kameraların kameralarına sahip. D, Socilch STCH ve kulübün sunumu için harika bir çalışma ile çalışmaktır.

Bir sonraki seçimde koşacağınızı değiştirdiniz. Uzun zamandır parçalanıyor musunuz?
Hayır, açıktı. Sporun kendisi tarafından miras alınmamak için tutuklamada siyasi olarak savaşmak zorunda kaldık. Bu belki de yanlış anlaşılmıştır. Uçuş uçuşları, iki olan kararlarla uygulamaları dökmek istedim. Meslektaşlarıyla konuşurken, Bohuel Vypn'in ilk kez erkeklerde seçimleri ve görünmem için bana. J Kulübü gösteriyorum, futboldan ayrılmayın, onlar çorba kulübü. Bu uçuşlarda, değişikliğin hemen bir süre için bir yol olduğunu ve bir seçim süresinin yapamayacağını söyledim. Bu yüzden ikiye katladığım insanlarla futbola yardım edeceğim. Karel Musil veya Marek Ernoch -Court savunmasız olarak aynıdır.

Tom Pintr, Güney Bohem Bölgesel Futbol Derneği'nin yaya ve ESKCH Budjovice Belediye Başkanı

Counterparta mt?
Whirlpools olduğu gibi, bir NKDO BT var. Adlandırılmış isimler tam olarak kapandım. Bence bu.

Jan Jlev ile son kez yarıştınız. Ekte bir düello verdi mi?
Sanmıyorum, ama etrafında bir kısmı olacak.

Ve seçimler herhangi bir şekilde sona eriyor, ana ve kalanlar, değil mi?
Evet. Eğer futbolu hareket ettirecek bir yaya seçilirse, borulayacak, bazı kişisel faydalar için oraya gitmez, bu yüzden onu tebrik ediyorum ve ben RD olacağım. Bu dönemler benim kendi üzüm köstebek benim, ama dernekte NVasyonu korumaya devam edersem RD olurdum. CADUSDN Komisyonu Komisyonu, futbola benzer bir yerde devam etmenin yoludur.