Písek bölgesinde cinayet. Karısını ormana sürdü ve onu kesti, bir adamı yargıladı

MPortak

Global Mod
Global Mod
Tragdie 15 Temmuz oldu. Tyiapadestal ona birkaç seksen yaş için kocasının mektuplar ve kızları için eve içtiğini söyledi. İki DTI olan kocam, olay sırasında birlikte MSC yapmadı.

Yazışma durumunda arka plandan bahsedildiğinde, karısını uçurdu ve fiziksel olarak bir küntle saldırdı. Sonra askıya alındığı ormana uçtu, fazla sttn belirtti.

Pooked versiyonunu anlattı. Evin girintisinin aniden RNA'yı kaybettiğini iddia etti, çünkü karısı merdivenlerden düştü. Daha sonra bayıldığını ekledi, çünkü glisemik Tamam, sonuç karısına düştü ve her ikisi de yere düştü.

Mahkemede, diyabet ve prostat kanserinden acı çekmenin gözden uyandığını ve kocanın ayrıldığında devam ettiğini belirtti.

Arabanın ormanda bulunduğu mantarlar için ormana bir bisiklet sürdüğünü derinleştirdi, karısı Sedakch'ın arkasında ve arkadaki Ezná RNA'nın ön planındaydı. Bu nedenle, soğutulmuş bir yuva çağırdı ve bağlamaya çalıştı.

Onu öldürmedim, arabaya gitmedim. Sanırım sahip olamazdım, hastayım. Bilmiyorum, hoşuma gidiyor, ne kadar süredir burada olacağımı bilmiyorum. Sanırım onu sürdü ve öldürdü. Ama gerçekten ne olduğunu bilmiyorum, dedi.

Sonunda suçlanan uzlaşmasıyla geçmişiyle suçlandı. Yargı ketenleri kanıtları kanıtlamaya devam edecek ve diğer günlerde diğer SVDK ve uzmanlarda.