Srubec sürücülerin hızını ölçmeye başladı, köydeki trafik hemen sakinleşti

MPortak

Global Mod
Global Mod
Bir araba, bir arkadaş, bir teyze… Budjovice yakınlarında hızla büyüyen bir köy olan General adu Srubce'nin etrafındaki tepeden aşağı inerken aynı fren lambalarını açın.

Elli geleneği varken bu tamamen normal olmalı. Sadece bu yerlerde, çok geçmeden araba kullanan insanlar frene hiç basmadılar. Yaklaşık yüz metre uzunluğunda, tekerlek deposunun çevresinde, bu nedenle çoğu zaman 70 km/saat hıza, bazen de çok daha hızlı geçiyorlardı.

Srubec Lenka Mal belediye başkanı, yüz kişinin bir istisna olmadığını doğruladı. Şimdi buna izin veren herkes para cezasına çarptırılacak. 1 Mayıs'tan itibaren köye sekov erkekleri getirildi. Ve sadece merkezinde değil, aynı zamanda yaklaşık iki kilometre sürüş mesafesindeki Srubec'in pratik olarak tüm geçişinde.

MF DNES, karşılaştırma yapabilmek amacıyla yıl sonundan önce ve Cuma sabahı buradaki trafiği izledi. İlk durumda, on kişiden beşi, adem ile tekerlek arasındaki en sorunlu bölgede 50 km/saatten fazla hız yapmıyordu. Bu sefer bir tane bile değildi. İzlenen dönemdeki en hızlı sürücü, tepeye doğru ters yönde giden çelişkili bir sürücüydü.

Birkaç hafta önce kavşağın sonunu ve bitişini gösteren kamera sisteminin ve yol üzerine işaretli yatay şeritlerin yerleştirilmesi büyük etki yaratmıştı.

O zamandan beri Srubec'i tanımıyorsun. aptallar anında yavaşladı. Burada ulaşım sizin elinizde. Belediye Başkanı Lenka Mal, “Daha önce yüz ya da yüz on kez gitmeleri kimse için önemli değildi” diyor.

Belediyenin güzel bir emekli aylığıyla değil, gerçekte bedava işletmeyle ilgilendiğini vurguladı. Yaya olarak yardım etmek için direksiyonda her zaman iki çalışanımız var. Bazen çalışan arabaları bile durduramıyorlardı, k.

MF DNES'in görüştüğü sakinler de memnun. Kesinlikle destekliyorum. Özellikle köydeki ana yol çevresinde yaşayan sakinler için bu, güvenliğin artması anlamına gelecektir. Mahalle sakinlerinden biri olan Jindich Hofbauer, kameraların kurulumundan sonra trafiğin oldukça sakinleştiğini fark ettim.

Bazı fikirler var ama aynı zamanda Eili sakinleri de Çek isminin aslında nasıl olacağına dair. Kasaba, Budjovice'nin girişlerinden biridir ve buradan her gün binlerce araba geçmektedir.

Hatta köyün ortasından geçip bölge başkentine gidenler bile aşırı hızdan dolayı ceza almaktan kurtulamayacak. Erkekler st.

Yaklaşık 3.000 nüfusuyla Srubec, izinsiz girişlerle bağlantılı bir gündemi takip edemediğinden, öncelikle Esko Budjovice belediye başkanı ve yerel polisle işbirliği yapıyor.

Aynen öyle, suçları para cezasına çevireceğiz ve ben gideceğim. Şirketin başlangıcından günün sonuna kadar veri toplama sisteminden bir veri akışımız ve verimiz var. Ulaştırmadan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Lubomr Bure, prosedürü ilk önce şehir polisinin işleme koyacağını, ardından para cezasının ödenmesi için çağrıda bulunacak uygun departmana gönderileceğini açıklıyor.

Ayrıca sürücünün Budjovice'ye geçerken yavaşlaması ve ardından şehrin içinden, özellikle Suchm Vrbnm'deki Ledenick'ten geçmesindeki yeniliği de algılıyorum. Bunun Budjovice'nin bu marjinal kasabası üzerinde olumlu bir etkisi olacağını umalım.

Cezalara ilişkin emekli maaşları bölgesel belediye binasının geliri olacak. Şu ana kadar resmi olarak daha ileri gitmedik ama Srubec elbette bu konuda bize yardımcı olacak. Ve böylece bir yıllık operasyonun ardından onlarla bir şekilde ilgileneceğiz. Ama biz gideceğiz Bay Bure.

Ayrıca hız yapma oranının günde binden beşe düştüğünü ve kameralar yerleştirildikten sonra birdenbire sadece yüzlerce kişinin kaldığını kaydetti. Üstelik insanlar birbirleriyle bu konuyu konuşacak ve kurallara göre intikam almak için daha çok yemeye gidecekler.

Geçen yıl Srubec'te kilometre hızını test ettim. Sadece bir hafta içinde 15.000 kişi belediyeyi geçerken azami hız sınırını ihlal etti. Hatta bunlardan biri platformda saatte 110 kilometre hıza ulaştı.