Táborsko koçu, çocukların önünde söylüyorum. Ödül zamanı olarak? Hayır, Pazar günü oynuyoruz

MPortak

Global Mod
Global Mod
Ama aksi takdirde istediğimizi yaptık. Çocuklar Monost sınırında harika bir tane aldı. Slavia LEP idi ve hak ediyordu, ama biz bir piyango cezasıydık. Tabii ki, mücevherleri yakalayan durumları taahhüt ettik, ancak önce ikinci lig ve Slavia'yı oynuyoruz, ayrıca fark ML BT Vidt olurdu.

Ve öyleydi.

İstisna dışında tüm göstergelerde. Slavia Mlo TKO 33 Stel, 16 Brno'da ve 30 boynuz vuruşu.

Onları şaşırtmadılar, terlemek mümkün oldu. Ama o, Lingrchytilkujujujuje'nin akışıdır, bu yüzden burada sadece Slavia'da nhradns, dedi Kronk.

Hit ve çok fazla olan merkezlerin gururunu istedik. Dailo nm çelikleri bloke etmek için VPN'de daha pahalı BT, iki ance vardı. Pzt Gem olabilir, ama öyle olsa bile, memnunum, çocuklar özellikle dahil.

TBorg'un uzun zamandır bir IST hesabı ile birleştirilmesi gerçeğine ve gerçek sezondaki tek kişi bile zamanın tabanında bir GL almadı, Pispl ve gol Martin Pastornick, sadece toplam 15 alt şort pips.

Kodlanmış, E 114 dakikada GL alıyoruz. Slavia'da iyi olduğunu düşünebiliriz, ama ben bunu istemiyorum, bu yüzden sonunda bir GL PT dakikası aldığımız ortaya çıkıyor. Ama erkekler için büyük övgü, kilidini açtılar ve bana yardım ettiler, dedi ev sahibi kahraman.

Amaç

GL alınan tek kişinin oldukça kötü olduğu gerçeğinden pişman. Pech'in Gizli Stela arkasından VPNA'nın arkasından sıçradı ve sonra Chytil'in vuruşunda Pesn.

Örneğin buradayım. Sonra Trenr Glman ile çok aktif ve STT olmasaydım, bunun dışarıda olacağını konuştuk. Ama orada gol attı ve balon sırtımdan sekti, ŠKODKM SMVE 28 yıllık golle tarif edildi.

Otzka'da, yarın en büyük olsun, ama sürprize cevap verdi: Yapmadım, muhtemelen buraya geldim. Spart 3: 1'de kazandığımızda Karviná'nın arkasında yakaladım ve en büyük zitti.

NJ ve takım arkadaşları için Pestvice kışından sonra ilk yarışmada ikinci lig başlayacak ve bu kuş. Yedi yaşında olan Tborg, Barov Pky'de Estibod'u kaybedecek.

Bu arada, hazırlıkta Bayern Münih (2: 2) yarıştı.

Doğru oldu, bu biraz bir acı vardı. Ama muhtemelen yardımcı olduğu sıkışmıştı, Chronicle düşündü ve ekledi: Slavi'nin harika olduğu tüm hazırlığı tekrarladım, ancak puanların kazanıldığı bir sout olacak. Slavia'nın ısırığı hakkında hiçbir kelime yoktu, biz yerleştirdik ve gölettik.

Bahar için Tbsko'nun hırsı hakkında kronk

Ek ns tk jaro, dışarıda twhies olacağız. Ama seden beni Mustvo'nun hazırlandığını açıkça belirtti, sadece satmalıyız. Buradaki kalite. BT'yi ne kadar istediğimizi kedi yapmayacağım, puan almak ve olabildiğince iyi kapmak istiyoruz.

Buna rağmen, Svenec uzun süre bir sansasyona ulaştı.

Militan ve Pastoralnickho'nun büyük Glman'ına ek olarak TBORG, geç Kkopu'ya rağmen diğer birimlerden gelen hayranları sorabilirdi.

Snip üzerinde Piel iken şaşırdım. İnsanlar içiyorlardı ve ona verdi ve çalışmasına ve hile yapmasına izin verdiler, EKL pastoral.

NAE sektörüne döküldüğümde bilemedim. Ayrıca iyi bir zaman vardı, belki de Smve Kronk ile eklenen turda bir özür günü alacaklardı.

Peki ya HRI? Dikenlerden bir mazeret alacaklar mı?

HAYIR! İhtiyaç, buluşacağız ve Zane Rejeneration, OFF zaman olacak ve Ostrava'da addan sonra çemberi kapatacak.