Torba ve soğuk duş. Mahkeme, çocukların cezalandırma durumunu doğruladı

MPortak

Global Mod
Global Mod
STTN, bölge mahkemesinin kararına itiraz etti ve itaatkâr cezayı yönetti. Bölgesel mahkeme, gereksiz bir şekilde uzlaştı. Vladimra Hjkov.

Ambalaja göre, T yıllarında yedi DT idi. Öğretmen suçu suçladı. Sadece planlaması gerektiğine kızdı. Sonunda, bölge mahkemesi Pein'in VCU DT için bir tehdit getirdiğine karar verdi.

STTN'ye göre, sarılmış DTEM PSN ve zalim ile tedavi edildi ve onların ödüllendirilmesinde, ödüllendirici olarak durdu.

Geçen yıl, hakimler gerçeklerin gerçekleri yerine getirmediği gerçeğini karşılamadılar. Böylece, coşkunun dayanıklılığının sona ermesi için, konu iki yıl ve o yılların bozulması için on MSC'ye hapis cezasına çarptırıldı.

Söndürülebilir şimdiye kadar, pein'in kişisel savunmasız kaldığı için içmek için şimdiye kadar sarıldı, bu yüzden varil dedi.

UVD dosyası, sakinleşmek için soğuk su ve bir çocuk ve ostha saç duş. Mahkeme tarafından mahkeme tarafından reddedildi Kül tekrarladı.

Her zaman sadece onları tedavi ettim ve onlara yeterince iyi sağladım. Ben masumum, bölge mahkemesindeki davanın aldığı Mayıs sonunda derinleşti.

Durumda, SVDEK IJC de DTSK grubunun mahallesiyle karşı karşıya kaldı. Mürebbiye ve öğretmenlerin çok yüksek sesle ve dayanılmaz olduğunu ve veletin sözünü söyledi.

Gerçek şu ki, mahkeme, brüt üremenin mürebbiye işleyebileceğini verdi. Torbanın ambalajı sadece DTSK grubunun operatörünü dokundu.