Üç ailenin yaşadığı evde 40 Roman yaşıyor. Köyde ülser var, belediye başkanı kızgın

MPortak

Global Mod
Global Mod
İki katlı, gösterişli cepheli evde sabahları sessizlik hakim. Çocuk, açık pencereden sinekliğin arasından kaçtı. Ellerinde emzikler, ellerinde seyahat müziği olan bir telefon var. Burada yaşıyordu. Beş yıldır buradayız ve burada çok mutluyuz hls anne dt ama vc eğlenmek istemiyor.

Borov nad Vltavou'daki köprü yakınındaki konutta yaklaşık bin Roman yaşıyor ve aynı durum köydeki eski restoran binaları için de geçerli. Yer ayağa kalkmaya başladı ve burası, yoksulluğun olduğu bir iş. Almanya'daki sözleşmeyi bilmiyorum ama Çek Cumhuriyeti'nin kuzeyinde de benzer bir model işliyor. Budjovice belediye başkanı Jan Zeman, Almanların yüz kişiden emekli maaşı aldığını, ancak bu maaşların mülkü kiralayan kişiyle eşit olduğunu söylüyor.

Ona göre Po mevkiindeki binadaki Almanlar da yetersiz durumda. Başlangıçta buradaki daireler karşılık gelen arazi olmaksızın dokuz birime bölünmüştü.

Ne yazık ki hiçbir zaman bir araya getirilmedi, bu yüzden muhtemelen sadece merdivenler var ve bu 40 kişi için gerçekten küçük. Mahalle sakinleri, ev sakinlerinin kanalizasyona dışkı döktüğünü gördü. Ayrıca minimum çöp kutusu var çünkü burada tesadüfen kalan tek bir aile için bana para ödeniyor. Çöp çıkarılacağı zaman, önceki gece köydeki poşetleri açın Zeman Bey.

Pod Skalou Caddesi'ndeki ev, Rus asıllı girişimci Andrey Kroo'ya ait. Vi, belediye başkanının iddialarına şiddetle karşı çıkıyor. Siz bunun arkasında duruyorsunuz, çünkü evde sadece o izole apartman dairelerinde oturan aileler vardı ve tamamen yatalak durumdaydı.

Yoksulluk ticareti hakkında spekülasyon istemiyorum. İlişkilerinin koşulları tamamen normaldir. Eğer kastedilen, zayıflara yönelik devlet sosyal desteği ise, o zaman geçerli bir değişim sözleşmesi ve yeterince kanıtlanması gereken diğer gerekli belgeler olmadığında, Almanların yine de devlete sosyal destek borçlarını veremeyeceğini savunuyor. Kroo.

Dairelerinin yeterli arsaya ve inşaat ruhsatına sahip olduğunun kanıtı. Taşınmazın kadastroya kayıtlı olması nedeniyle şu ana kadar kentte daireler tespit edildi. Binanın son denetiminden bu yana inşaat haklarının alın terinin dışında yürütüldüğü göz ardı edilemez. İnşaat departmanı başkanı Blanka Martiniov, inşaat ekibinin bu nedenle binada derhal tekrarlanan bir inceleme gerçekleştireceğini söyledi.

Odanın huzuru gitti

İlk Almanlar altı yıl önce köprünün yanındaki eve taşınmıştı. Buraya geldin ama o iki gün burada yaşamadı. Köyde sadece mavi şeritli bir yolumuz var. Zeman şöyle devam ediyor: Almanlar birkaç ay orada dönüyor, sonra başka bir yere taşınıyorlar. Şimdi aynı kaderin Cumartesi günü Roma nov plakalarının kurulduğu eski han U Brejk'te de yaşanmasından korkuyorlar.

Yanlarında bir bahçemiz olsun ki, içimiz rahat olsun. Ev dt'nin yapısını ve okikokovlarını duyuyoruz. Önce sessizlik vardı. Sorun tam tersi olanlardır. Kocam ve ben sabah saat üçte kalkıyoruz. Gece geç saatlere kadar orada takılırsanız pek uyuyamazsınız. Ben de köpeği polise götürdüm ki orada Vlasta Ondichov'a teşekkür etsinler.

Yıkılan pansiyon, 2012 yılında, mülkü ev sahibine kiralayan yeni sahibi Jan Jarok tarafından satın alındı. Onu, çalışanlarının orada olması gereken crack şirketi Southgate'e kiraladım. Alman halkına bilgi verdi. Ama 40 kişiye yer yok, o apartmanlar var, zor.

Belediye başkanı çevre dairesi de dahil olmak üzere daireyle durumu görüşecek, ben de ağustos ortasında onun temsilcileriyle yoğun bir toplantım var. Bu bizim için kesinlikle alışılmadık bir durum çünkü Borov burada yaşlı insanların bulunduğunu itiraf ediyor. Kroo ile haftalık bir toplantı yapması gereken belediye başkanına göre bu, sorunlu bir bilim.

Haritalar © SHOCart ve OpenStreetMap'in yazarı tarafından sağlanmaktadır. SHOCart şirketi, turist ve bisiklet haritaları ve atlaslarının geleneksel bir yayıncısıdır. şeyler www.shocart.cz