Zbrojovka Brno, Tábor bölgesi Vozbil'in yöneticisine çalışıyor.

MPortak

Global Mod
Global Mod
Köpek için yıllarca PSOB, ikinci lig Tborg'un spor editörü olarak lig Zlonk Martin Vozbal'dı. Onun liderliğinde, Güney Bohem, yedi, Tetm ve masanın donanımını sona erdirdi. Pedloni, sadece ilk lig köpeği Budjovice'deki ilerlemeyi kaçırdığı bir bar da içeriyordu.

Nov Ronk'ta bile Vozbal, deneyimli Zlonk Jakub Hora, Exbudjovick stoper Luke Havel veya Tonk Luk Matjka gibi takviyeler almayı başardı. Kulüp, Daniel Kerl'in yetenekli golünü Sparta Prask'a sattı.

Torbadaki bu değişiklikler, araba imzası taşıyan son değişikliklerden biri olabilir. Süiti başka bir yerde. Biri, büyük bir hırs olmayan Brnnsk zırhı tarafından yönetiliyor.

Evet, Zbrojovka Brno'dan Brno'yu aldım. Ancak TBorg'da bir yıl geçerli bir sözleşme. Bay Kol'a (kulüp sahibi) ilgi hakkında dedim. Böyle bir anlaşmamız var, onu bırakmak istemiyorum. Tboe dl futbol için ne için VM. Bunun hakkında konuşalım ve nasıl olacağını görelim, otzku idnes.cz.

Yayın ofisinin kaynağına göre Brno HV'den bir arıtma var ve kulübün bir navil nabdku var. Manaer Dr. Torah M ailesinden tekerleklere gitti. Yıllarca Budjovicko Dynamo'yu sevdi, Manaron Manaer olarak çanta, o zamanki Vladimr Koubek'in sahibinden sonra köstebek sona erdi.