3 Araba servis istasyonu sahibinin SUV’unu silah zoruyla kapma | Haberler

MPortak

Global Mod
Global Mod

Gurgaon: Bilinmeyen üç adam bir hyundai Creta SUV, Çarşamba günü erken saatlerde Gurgaon’un 71. Sektöründe çay içerken araba servis istasyonu sahibi tarafından silah zoruyla.
Benzin istasyonu sahibi Satakiran Rao polise Sektör 71’de kiralık bir evde kaldığını ve Hasanpur’da atölyesini işlettiğini söyledi.
“Araba, bakım için bırakan bir müşteriye ait. Saat 03:50 gibi araba ile eve dönerken bir benzin istasyonunda durdum ve arabada kendime bir bardak çay doldurdum. O sırada motosikletli üç adam geldi ve benden arabadan inmemi istedi. Kabul etmeyince içlerinden biri bana silah doğrulttu. Sonunda dışarı çıkmak zorunda kaldım ve ikisi hemen arabanın anahtarlarını aldı ve üçüncü suç ortağı bisikletle giderken araçla birlikte kaçtı. Arabada bulunan cep telefonumu bile kaybettim” diyen Rao, motosikletlerinin plakasını yazamadığını ifade etti.
Şikayete dayanarak polis, IPC’nin 392 (hırsızlık) ve 34. bölümleri (ortak bir kasıt doğrultusunda farklı kişiler tarafından işlenen eylemler) ve Silah Yasası’nın bölümleri uyarınca üç kişiye karşı bir FIR kaydetti.
“Kurban olay yerinden polis kontrol odasını aradı ve kısa sürede bir ekip geldi. Daha sonra bu konuda yazılı bir şikayette bulundu. Bölgenin CCTV görüntülerine bakıyoruz. Araba orada park halindeyken benzin istasyonuna kurulan CCTV kamerasını da tarıyoruz. Suç Departmanından bir ekip ve Badshapur Polis Karakolundan bir ekip olayı soruşturuyor. Polis, zanlıyı yakında yakalayacağını söyledi Madan LalBadshapur Karakolunun SHO’su.