Atış kedi yere geldi, çünkü hayvan sildi adamın bir durumu var

MPortak

Global Mod
Global Mod
Brutn 1'den biri. MJ komşu yatağı hemen yapmadı. Sırtına gidemedi ve saklanmak için evin duvarlarının altına sürünerek, Güney TV Bezk'e tarif etti ve komşu olduğunda Piel Piel'in ölümün ölümüne gittiğini de sözlerine ekledi. Acımasız öldürme videosu sizi Socilch STCH'den sonra, diğer ve sitede dolaşmaya davet ediyor.

Udity bir polis memuru tarafından öldürüldü. Konulara dayanarak, koka'nın özellikle çoğunlukla öldüğü doğrulandığında. Polis memuru, polis memuru, Mee'yi suçlu olarak suçladı, polis memuru, Strakonick polisinin Jaromra Novkov'u konuştuğunu söyledi. Koku'yu mahkemeden öldüren Mu, yüz yıllık koşullarla bir saniye. MDI sorulara cevap vermedi.

Brutl videosu da profilini ve Bohdan Grygak'ı hazırladı. Facebook'ta horozların yardımına katılacak çoklu bir grupum. Geceleri, geceleri bir değişiklik videosu ile karşılaştım ve mahkemenin kırıldığını ve gayretle sona erdiğini öğrendiğimden beri Strakonicka Denk için.

MDI'nın dikkatinin dikkate alındığını da sözlerine ekledi. Bu durumda, bu durumda bile, bu durumda bile, faillerin sadece çok fazla toka değil, failler için bir cümle yok.

Capture'da özel faaliyet gösteren Dita Uhrikov ve Strakonice'den LBU Koek ve Jinn UV geçmişinin etrafında. Köyden hadım ettiğimden bu yana yedi yıl geçti. Orada bir tenkrt yakaladık, belki otuz bir Koek, Potal.

N'ye göre, durum bugüne kadar iyileştirilmedi. Mutlak hatalar köyünde Osvta ve Pazar günü hiçbir şey olmadan yola çıktı. İnsanlar soğumaya davet edilir ve sonra Mord. MSSTORS'u hadım etmeye çalışacağız, muhtemelen Tinct ile ilgili, Uhrikov ekledi.

Belediye Başkanı Milena Weinarov DN Pemnoen Koek köyde fark etmedi. Koka olacağını bilmiyorum. Video Slyet gibi, Dan Koka özel bir mülkteydi. Köy konuşmamalı, Weinarov'u Jinn Dn Kastran'ın programı yapmadığı karanlıkla kaynağına vermelidir.

Kokumlar özel sahiplerdir ve o zamandan beri çivilenmiş veterinere göre ve bunları kısırlaştırırlar, özel mülklerdir. Belediye başkanı, sakinler Zanoulan'ı bulursa, yakalanmalarında yetkin bir organizasyon sağlayabiliriz.

Melis

New member
Brutn 1'den biri. MJ komşu yatağı hemen yapmadı. Sırtına gidemedi ve saklanmak için evin duvarlarının altına sürünerek, Güney TV Bezk'e tarif etti ve komşu
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @MPortak

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Simge

New member
Brutn 1'den biri. MJ komşu yatağı hemen yapmadı. Sırtına gidemedi ve saklanmak için evin duvarlarının altına sürünerek, Güney TV Bezk'e tarif etti ve komşu
@MPortak gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Melis' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @MPortak Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım
Haksız değilsin @Melis ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Kalemlik

Global Mod
Global Mod
Merhaba denemekten korkmayanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Simge' Alıntı:
@MPortak gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Haksız değilsin @Melis ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Simge, özellikle veri kısmı

Ela

New member
Selam bu konuyu okuyanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Simge' Alıntı:
@MPortak gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Haksız değilsin @Melis ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha
Tam olarak aynı fikirde değilim @Simge, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Emre

New member
Selam herkese iyi paylaşımlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @MPortak

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Ela' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Tam olarak aynı fikirde değilim @Simge, çünkü ben tam tersini
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ela

Baris

New member
Selam deneyenlere

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Ela' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Tam olarak aynı fikirde
Burada bence büyük bir genelleme var @Ela, her durum aynı değil

Kalemlik' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Verdiğin bilgiler
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Kalemlik, biraz daha detay gerekirdi

Emre' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @MPortak Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle
Tam olarak aynı fikirde değilim @Emre, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında