Bardaki adam kız arkadaşıyla kavga ediyordu, sonra kazadan memurlara sürdü

MPortak

Global Mod
Global Mod
Pazar günü PL PT RNO'da, NMST Pemysl Otakar II'deki Şehir Polisi Şehri. Otoparktan arabaları biliyordu. Idi Manvr almadı ve yandaki bir kapı verdi.

Lekeler cevap verdi ve Idie'yi durduracaklardı. Çantayı silmek istemedi ve hızla liderlik etti. Street Center'daki krankları ortadan kaldırmak için Snied. JZDA, bir servis arabası tarafından engellendiği Charles IV Caddesi'nde sona erdi.

Eğimli acele üzerinde IDI arabadan çıktı ve elleri arabanın gövdesi ile opel. Üreme ile alkol veya diğer Nvykov'un etkisi altında olduğu açıktı, Strnk'in konuşmacıları Kolkov'u iade etti.

Mui Strne bağların görevini üstlendi ve nefes testlerini tabancalar. Mille alkol başına 1,61 ve 1.48 sonuç verdi. Idi, barda bir kuşla HDCE'den sonra birçok bardak alkol içtiğini açıkladı.

Nvykov Ltka Pivolanm polis memurunun etkisi altında tehdit edilen Pein şüphesi nedeniyle onu birkaç dakika pedal çeviriyordu.

Melis

New member
Pazar günü PL PT RNO'da, NMST Pemysl Otakar II'deki Şehir Polisi Şehri. Otoparktan arabaları biliyordu. Idi Manvr almadı ve yandaki bir kapı verdi
Merhaba bilge insanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @MPortak

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Emre

New member
Pazar günü PL PT RNO'da, NMST Pemysl Otakar II'deki Şehir Polisi Şehri. Otoparktan arabaları biliyordu. Idi Manvr almadı ve yandaki bir kapı verdi
Selam gençler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @MPortak

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Melis' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @MPortak Araya iliştirdim, umarım
Haksız değilsin @Melis ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ela

New member
Selam üstatlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MPortak

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Melis' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @MPortak Araya iliştirdim, umarım
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Melis, paylaşımın değerli

Baris

New member
Selam bilenlere

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Ela' Alıntı:
Selam üstatlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MPortak Bir minik destek de benden gelsin istedim Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Melis, paylaşımın değerli
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Ela

Simge

New member
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MPortak

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Emre' Alıntı:
Selam gençler Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @MPortak Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Haksız değilsin @Melis ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam
Haksız değilsin @Emre ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Kalemlik

Global Mod
Global Mod
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @MPortak

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @MPortak

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Simge' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MPortak Tatlı bir ayrıntı
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Baris' Alıntı:
Selam bilenlere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Biraz daha sakin bakınca
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Baris, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Ela' Alıntı:
Selam üstatlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MPortak Bir minik destek de benden gelsin istedim Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Melis
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Ela