Budejovice'nin yeni kaleci antrenörü: Slavia ve Sparta'ya gitmeye devam etmek istiyorum

MPortak

Global Mod
Global Mod
Onun bu hamlesi, sezon boyunca birçok hata yapan Dvid Poe ve Martin Janek için bir itici güç olmalıydı.

Ve işe yaradı. Slovk, belli bir performansın ardından Eskobudojovice futbolcularının Bohemians'a karşı 2:1'lik başarısına katkıda bulunarak gruba güvenlik açısından liderlik etti. Çok erken yakalandı, 47 yaşındaki Kuera onu övdü.

Su için Glmanm'a ne dedin?
Sezon henüz bitmedi ve kimin kim olacağını son beş tur belirleyecek. Geçmiş ve geçmiş. Onlara daha ilk gün David'i yakalamaya karar verdiğimi söyledim.

İçin?
Ayrıca belden aşağısı felçli olan kişiye zihinsel olarak kimin daha güçlü olduğunu sordum. Cevaplar her ikisinin de benzer olacağı yönündeydi. Bu yüzden poe'ya karar verdim, çünkü bunu denedim ve Çek ve Slovak liglerinde kurtarışlar yakaladım. Ben de ikisine de eğer burada kalırsak yeni sezona kadar her şeyin farklı olacağını söyledim.

Bohemyalıları kimin yakalayacağını onlara hemen bildirmek onların görevi miydi?
Evet. Onları kişisel olarak tanımıyordum. Sana söyledim, ev trika, uzun süre çalış, tadını çıkar. Ancak mesele ne kadar kum pişirileceği değil, kafada hazırlanması gerektiğidir. İşte bu yüzden j şarkısını söyledim, her ikisinin de asıl sorununu gördüm, beşinci katı birkaç kez inşa etmek zorunda kaldılar. Birbirimizi tanımak için o kaleci Colin Andrew'un köpeği zrannı da yanımıza aldık. O çok yetenekli.

çok daha kendinden emin görünüyordu. Vücudu önceki kurtarışlardan farklıydı. Sadece penaltıyı kabul etti. Onu nasıl gördün?
Beni sadece güvende hissettirmekle kalmadı, ona karşı iyi hisler de duydum. O balonlara giderdi ve zaman geçmişti. Bohemka'nın beş kafası yoktu ama Dvid tüm bu durumlarda ustalaştı. Terliyordum ama kazandık.

Martin Janko'yu nasıl görüyorsunuz?
Ligin ilk 5-6 maçında bile biraz sıkıntı yaşandığını ve her şeyin kendi kendine gittiğini kendi tecrübelerimden biliyorum. Ancak on beşinci oyunda test bitti ve eylemi tekrarlamanız gerekiyor. O sıkıştı. Ona ikimiz de burada kaldığımızda figüründe değişiklik yapacağımızı ve yumruğu daha iyi yakalayacağını söyledim. O zaman iş bize kalacak.

Okuyabiliyor musun?
Onun seviyesinde bir kaleci lig futboluna değerli bir katkı olacaktır. O büyük ve güçlüdür. Büyüklüğünüzü genişlediğinde birçok atayla örtün. ama asto iyi inşa edilmişse, o zaman sorun olmaz. Bu konuda ona yardım edeceğim.

po farklı bir tür glomman, değil mi?
Evet, aynı zamanda iyi çalışan ayaklara sahip hızlı bir glman. Tam tersine bardan hızla uzaklaşması gerekiyor. Herkesi tarzınızla yakalamak sizin elinizde.

Kaleci olarak kariyerinizde en çok gol attığınız kulüpte nasıl gol attınız?
Birkaç hatanın ardından kalecileri canlandırmak için trenlerin kullanılması gerekiyordu. Pes Ivo Tborskho bana yaklaştı çünkü iletişim halindeyiz ve birbirimizi tanıyoruz. Oturduk ve hemen onlara yardım edeceğimi söyledik.

Sadece sezon sonuna kadar mı?
Evet msc'de var. Sonra görüşürüz.

Brank eskch Budjovic Dvid po kontrolleri m.

İstihdamla birleştirmek mi?
Evet. Kaleci tekerleğiyle köylerde dolaşıp küçük çocuklarla dalga geçiyorum. Ayrıca bir komşunun dlm'i Osam Trade'de stajyerdir. LED aydınlatmayla ilgilenelim. Oradan çok memnunum, sahibi çok rd.

Ama finaldeki üçlü gol iki kişi için cazipti, öyle değil mi?
Elbette. Hayatım boyunca fazla gayretli olmakla ilgili sorunlar yaşadım. Kalpte ne var, dilde ne var. Ben bununla ilgilendim. Ama aynı zamanda seni de hatırlayacağım ve çocuklara mümkün olduğunca yardım etmek isteyeceğim. Futbolu anladığımı ve bazı şeyleri gördüğümü düşünüyorum. Ayrıca yetişkinlerle çalışmaktan keyif aldığımı da biliyorum.

Kısa sürede onayladınız.
Umarım öyledir ve bunun daha da uzun süre işe yarayacağını biliyorum. Güneye yerleştim, kuzeyden gelecektim. Uzun zamandır futbola gidiyorum, ilk beş yıl o zamanki halime üzülsem de durmadım. Budjovice'deki Slavia ve Sparta'ya gitmek istiyorum. Bu yüzden yardım etmeye karar verdim. Bohemka'ya karşı işe yaradığına sevindim ama hâlâ yapacak çok işimiz var.

Hayatta kalma mücadelesine ne karar verecek?
On yıldır futbol maçına gitmedim. Karvin veya Pardubice'de nasıl oynanacağını bilmiyorum. Tk olacak, ancak güvenlik açısından vm. Bir vuruşa karar vereceği açık. Çeşitli teknolojiler gelişmenize yardımcı olur.

Lige döndüğünüzde nasıl hissettiniz?
O bir utançtı. Biraz gergin hissettim. Ama sanırım benim doğam stresi içmiyor. Her iki valiye de baskıdan uzak olduğunu, kimsenin üzerine basmayacağını söyledim. Bunu kendi üzerime alacağım. Ayrıca ana antrenöre de yardımcı olacağım. Kimse üzerimde stres görmeyecek.

Hepimiz ruhun nasıl çalıştığını biliyoruz. Bir haftada gol atmayın ama kafalara yardım edebilirsiniz.
Şarkı böyle. Onları dikene bile sokmam. Bunlar 25 (po) ve 23 (Janek) yaşında olan lig kalecileridir. Isınma ile durumların nasıl belirleneceğini, taktiklerin, defansların nasıl yönetileceğinin standartlarına göre onlara açıklamak bana düşüyor. Ve tonkie'ler için endişelenmeyin, ancak bir tür zırh arayın.

Kariyerinizin sona ermesinden bu yana geçen on iki yılda futbol ve bununla birlikte kaleci pozisyonu da gelişti. Hissediyor musun?
Elbette. Ben kalecinin asıl yakalama noktası olması gerektiğini vurgulayan eski bir bisikletçiyim. Bugün ayaklarımla çalışmak zorundayım ki bu bana göre değildi. Buna cevap vermem gerekiyor. Ama maaşımın altında çok büyük bir yük var. Küçük bir kaleyle ilk golü aldığında sol ayağına koyup iyi oynuyor, ancak o zaman atağa kalkıyor ve gol oluyor. Küçük evin parasını ödeyip girişi kapacak türden bir kapıcı, bu yüzden her zaman diğerini seçiyorum. Kalecinin çoğu zaman yakalamak zorunda olduğu siperlikleri söylemeye başlamasına sevindim. Evet bacakları unutmayalım. Ama ben bu vizyonların arasında bir yerde durmak istiyorum. Alisson veya Ederson'ın Finlandiya'nın başlama vuruşundan anc'a gideceği Premier Lig'de değiliz.

Kol