Çevrimiçi: Kometa üçüncü golü atıyor, Pardubice maçı Budejovice ile çeviriyor

MPortak

Global Mod
Global Mod
Brno ilk kez yol açmadı. GL var ama ve birinde kuyruklu yıldız her zaman tepki gösterdi, 3: 3'e kadar, zamana göre sadece 18 saniye önce karşılaştırıldı.

Jen, Zhas'taki ikinci golünde Ondej Prochzka tarafından kararlaştırıldı, sadece PT GL'de geçen oyunun önünde. Formu bu şekilde yaptığım için derinleştim.

Kuyruklu yıldız, VTA kıvılcımına bir ada vurduktan sonra biri için bir kök alan Tonka Kristina Pospil'in yokluğuyla başa çıkmalıdır.

Köpek Liberec'in ilerlemesinden sonra bu Esk Budjovice, Hardfinle Ideln'e girmedi. Pardubice'de sadece minimum ANC yarattılar ve Dinamo yüksek verimliliğini korudu.

Ne Acoliv ne de giriş Bhvjak'ı bir söylenti ile göz kamaştırıyordu, 3: 0'dan sonra ilk nokta için dinleniyor.

Pikldm trnctidenn duraklamasına göre tam olarak oynamadık. Özellikle teyzede, hokey hokey aşağı, istemediğimiz şeydi. 3: 0'da Glu'dan sonra biraz ayrıldık ve Kad DT yapmak istedi, buna da dikkat etmeliyiz, Pardubick Tonk Jan Mandt uyardı.

Dynamo, vakfın sonunun başarısızlığının dokuzun ilk kez düştüğü zaman unutulduğunu açıkça ortaya koydu.

Emre

New member
Brno ilk kez yol açmadı. GL var ama ve birinde kuyruklu yıldız her zaman tepki gösterdi, 3: 3'e kadar, zamana göre sadece 18 saniye önce karşılaştırıldı
Selam paylaşımcılar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @MPortak

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Baris' Alıntı:
Merhaba koca ekip Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @MPortak Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen
Haksız değilsin @Baris ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Melis

New member
Brno ilk kez yol açmadı. GL var ama ve birinde kuyruklu yıldız her zaman tepki gösterdi, 3: 3'e kadar, zamana göre sadece 18 saniye önce karşılaştırıldı
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @MPortak, gerçekten emeğine sağlık

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Baris' Alıntı:
Merhaba koca ekip Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @MPortak Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Baris, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ela

New member
Selam yorum yapanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MPortak

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Baris' Alıntı:
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Baris, çok genel kalmış

Simge

New member
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @MPortak

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MPortak

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Emre' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @MPortak Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Haksız değilsin @Baris ama keşke birkaç veri daha ekleseydin
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Emre, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Kalemlik

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi paylaşımlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @MPortak

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Emre' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @MPortak Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Haksız değilsin @Baris ama keşke birkaç veri daha ekleseydin
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Emre, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor