Clubhouse Nasıl Üye Olunur?

Felaket

New member
Clubhouse Nedir ve Clubhouse Nasıl Üye Olunur?

Clubhouse Nedir ve Clubhouse Nasıl Üye Olunur? Son günlerde adını sıkça duyuran Clubhouse ses tabanlı bir sosyal medya uygulamasıdır. Clubhouse Davetiye Burada
Clubhouse kurucuları Paul Davison ve Rohan Seth olan bu uygulamanın katılımcıları arasında oldukça ünlü isimler yer alıyor. ElonMusk, Kanye West, Oprah Winfrey, Ashton Kutcher, Drake, JaredLeto ve hatta Ahmet Davutoğlu bunlardan sadece birkaçı.

Clubhouse Nedir ve Clubhouse Nasıl Üye Olunur?

Clubhouse uygulamasına basit bir şekilde interaktif bir podcast uygulaması da denilebilir. Belirli kategoriler altındaki sanal odalara katılabilen kullanıcılar sadece moderatör izni ile konuşma yapabiliyor, konuşmalara dâhil olabiliyor. İnsanlar güvenlik açısından endişe duysalar da Clubhouse uygulamasında konuşmaların herhangi bir kaydının olmadığı söyleniyor.
Clubhouse nasıl girilir? Clubhouse’da bir odaya girdiğinizde öncelikle dinleyici oluyorsunuz ve mikrofonunuz kapalı konumda bulunuyor. Sağ alt köşede bulunan el işaretine dokunarak konuşma hakkı isteyebiliyor ve izin verilmesi hâlinde konuşmaya dâhil olabiliyorsunuz. Bu sesli uygulama Pandemi yasakları sırasında ilgi alanları ortak bulunan insanların, birbirleriyle sesli olarak konuşması ve belirli konular özelinde tartışmalar yapması için mükemmel bir yol olarak görülüyor.