Hornet oksijenasyonu. Burada TV'deki dövüşçülere karşı duruyorum, ilk kez sahneye çıkan Sikora harikaları

MPortak

Global Mod
Global Mod
Bunlardan biri, Çek Cumhuriyeti'nde henüz çaylak olan, Pskov'un en üst sıradaki yerli oyuncusu olan yirmi iki yaşındaki Vojtch Skora, Cuma günü Çek Cumhuriyeti'ne karşı milli takımdaki ilk dakikalarını yaşadı.

Bu gerçek olmayan bir şey. NBL'de ilk sezonumu oynuyorum ve 2025 Avrupa Şampiyonası'na katılmak için Pire'de atılım yapan, televizyonda izlediğim dövüşçülerle karşı karşıyaydım.

NBA'de şık bir kariyere sahip Barselona'nın oyun kurucusu Tom Satoranskho, “Saty ve diğerleriyle birlikte oynuyorum, bu benim için büyük bir zevk” dedi.

Son yıllarda dünya şampiyonalarında altı şehirde mükemmel koşular gerçekleştiren ve Olimpiyat Oyunlarına giden milli takımın oksijenlenmesi, yeteneklerle çalışma konusunda İspanyol uzman olan teknik direktör Diego Ocampo'nun yumuşak yürüyüşüyle de sembolize ediliyor. .

Kadronun ana eksenini deneyimli dövüşçüler Satoransk (32 yaşında), Ondej Balvn ve Jaromr Bohak (her ikisi de 31), Vojtch Hruban (34) ve Jan Vesel (33) ile Patrik Auda'nın (34) da oluşturması bekleniyor. beşinci tura katılmak üzere. Ancak vn'yi temsil etmeyecekler. Dolayısıyla mevcut durum, yeni gelenlerin matadordan faydalanması için uygun bir fırsat sunuyor.

Bana hem hiti hem de hiti dışında öğretecek bir şeyin var, lldr pseckch Sr Skora. Hayalleri bir kenara bırakmak lazım, şunu şunu yapacağım diyorlar. Benim için bu bir lütuf ve umarım bu sayede yoluma devam ederim.

Çek pivot Ondej Balvn beni Çek'ten Thomas Walkup'ın üzerine çekiyor.

Çek Cumhuriyeti'nde maç başına ortalama 11,9 ribaund ve 9 asist toplayarak her iki istatistikte de ligin lideri oldu.

Geçen yıl dünya üniversitesinde şaşırtıcı Çek altın madalyasına yardım etti, bu yüzden milli takıma daveti gerçekten hak etti.

Mevcut desteklerle de gerekli standart üretimi yakalanıyor.

Balvn, yeni oyuncularla konuşmaya çalışıyoruz, onun için kolay olmadığını söyledi. Aynı pozisyonda başladı, değişim süreci sorunsuz olmalı. Gençlerin hareket etmesine yardımcı olalım, Diego da onlarla birlikte çalışıyor.

Skory'ye ek olarak, 22 yaşındaki David Bhm de Çek Cumhuriyeti'nde 64:72'lik bir galibiyet elde etmeyi başardı ancak yalnızca Ocampo'nun takımında ikinci İspanyol liginde oynuyor. Bu kez kendisinden bir yaş küçük olan Richard Blint final adaylığına ulaşamadı.

Bu nedenle görev açıktır: Temsilcilik kariyerinde geçmiş yıllardaki serinin sona ereceği zamana hazırlanmak.

Peki bu ne zaman olacak?

EuroBasket 2025 mücadelesinin başlayacağına dair büyük habere göre bu turnuva bir sır gibi görünüyor.

Bazı erkekler için bunun muhtemelen bir veda turnuvası olacağını düşünüyorum, beş Balvn. Öncelikle eleme grubundan geçmeleri gerekiyor, Çek Cumhuriyeti'nin yanı sıra Pazartesi günü saat 20.15'te Pardubice'de karşılaşacakları Büyük Britanya ve Hollanda'ya gitmeleri gerekiyor.

İlk takımlar yükselmeyi garantilediğinden temsilciler kıtanın elitleri arasında eksik olabileceklerini düşünmüyorlar.

Ancak o gün Avrupa öne çıkmadı. Geçen yıl son 16 turunda elendik, daha önce de şampiyonluk ideal değildi, Balvn'ı ve 2017'deki 20. sırayı hatırlayın.

Tek başarımız 2015 yılında yedinci bitirdiğimiz şampiyonluktu. Bu nedenle, sonuçları nasıl gösterdiğimize değil, kaliteyi kastettiğimize saygı duyuyoruz.

Çek yedek kulübesi, EuroBasket 2025 ön eleme maçında Çek Cumhuriyeti'ne karşı aldığı başarılı performansı kutladı.

Tecrübeli bir basketbolcu, yıllar içinde yarattığı takım konforu nedeniyle de tanışmayı sever. Az önce bir taraftar kazandılar, bir sonraki maçlarına Pardubice'de İngiltere'ye karşı bakın.

Aksine Skora ve diğer yeni gelenler için bu, evdeki seyircilerle ilk buluşmadır. Bu nedenle onlar, hac sırasında başka bir imtihan için seçkinler olacaklar ve bunun sonunda mevcut büyüklerin takipçisi olacak şekilde büyüyecekler.