Julie Vlčková okulu büyükbabası Rene tarafından yazılan gayda olarak değiştirdi

MPortak

Global Mod
Global Mod
Julie Vlkov, Umleck bisikletinin arkasının gerisidir. Ve yılın yılına kadar DD'nin bisikletinden gayda için bir UILiydim, burada bulunan her şey. İyiydi, ama The Fenomenon için Ana İki adlı tanıtılan birkaç kişi için kemiren ve DTS'nin köpeklerini kaçırdım. Rahibe Barbora Schwarcov tarafından gösterildi.

Bu, Dudck müziği gerçekleştirecek üçlü bir paket yarattı. Yükde ve grupta. St, Julie'nin Ddeka'sının birincisinin anısıdır. Uebnice, tam tutuklamalarla müzisyenleri tanıdı, enstrümanı ve önce anlatıyor. Bireysel egzersizler ve köpekler Qr Kdem tarafından kuruldu. Cep telefonunda taradıktan sonra, öğrenciler şarkıları evde de çalabilirler.

En az DTI için tasarladım, ancak Uebnice'in kullandığı bir yıl sonra, Wolf'un sevincini gizlemek için değil, büyük ölçüde çalıştığı ortaya çıkıyor. Meslektaşım bana ortadan bir bagipe dedi, kitabın harika olduğunu, çünkü ikisi Irena Novotn'ın altındaki birey. Kendini gayda oynuyor ve Strakonick Orta Müzesi için üç ciltle dua etti.

Uebnice yaklaşık 130 köpek sundu. Ama Novotn, Müzisyen İnce ve Bölgede kötü olan SVJ Repertörünün dibinin alt kısmı nasıl Pozz.

Bodrum süslerini öğrenmek için ML iki ses yükseltebilir, ML diğer müzikle etkileşime girebilir. Ama sonra oyunun stilini bulmalısın. Buna göre, birey tanınıyor, açıklıyor.

Yeni bir Kem ile geldiğimde, makineye koyup sadece alıyor, Julie Vlkov açıklıyor. Mch'i öğrenmeyecek, alacak. Sonra p 횝 alu. Ve ancak o zaman parmakları deniyoruz, tarif ediyor.

Notları, nefes ve özellikle iç parmakları öğrenebileceğiniz FLTNU'ya giden yolu önerir. McHy ile PRCI'da hemen Mláni ve notları bilmiyorsa, BT tüm hareketler tarafından karmaşık olması için karmaşık olabilir, Novotn.

Diğer makinelerden gelen fark üzerindeki gayda tüm erkek ölçeğini kullanamaz. Vlkov, toplam sekiz Tn. Ve köpekler tarafından zenginleştirilebilmek için, gayda öylesine dekorasyon yapmalıdır. U ntryll, trill, praz, yansıma, kulakları farklı bir şekilde verdi ve her şey burada biliyor, çeviriyor.

Gayda üzerindeki oyunun alanı Strakonice'de. Z'den Vlkov, M 15 saat kıyısında iki gayda elde etmek için. Ve gayda müziğine liderlik ettiğimde, bu yüzden pdium'a bile uymuyoruz. MM çok mutlu, z.

Gayda ile insanlar da bir sergiye sahip olduğum Mounus Müzesi'ndedir. Yaklaşık yüz otuz farklı makine ve tip olabilir.

Ve her zaman, yaptığımda, km olarak, burada olduğu gibi, bagpiplerin kullanıldığı zu. Ve gayda üzerinde oynamasanız bile, müzik ve müzik farklı şekilde yapabilirsiniz. Sen bir rock grubunda. Çünkü tekerlekler işe yaramazsa, bir arıtma olmazdım, burada sadece bir tarihimiz olurdu. Ve işte böyle geçin ve nesil gayda I Life'a koydu. Buradaki gelenek Stle IV, kapalı Irena Novotn.