Kamp lideri savunuyor, çıplak göbeği okşadım. Onu istismar için yargılıyor

MPortak

Global Mod
Global Mod
36 yaşındaki bir adamın kovuşturması, 2018'de en az bir davada, on bir yaşında bir çocuğa samimi yerlerinde dokunarak memnun olduğunu suçluyor. Savcı Lucie Chalupy Boys'a göre, cinsel organları en az yarım saat okşadı.

Bir psikologa geldiğinde dört yıl sonra ona güvendi. Bugün hala onu rahatsız eden travmayı tedavi etti, kabuslar ve intihar girişiminde bulundu.

Sanık, cinsel istismar için beş ila 12 yıl hapis cezasını tehdit ediyor. Buna ek olarak, Senato Başkanı Ondřj Kubů, suçun sadece üç yıl boyunca daha düşük oranla cinsel saldırı olarak yeniden nitelendirilebileceğini hatırlattı.

Yaklaşık iki saatlik bir açıklamadaki pedagojik asistan, çocuğun dışarıdaki uyku vuruşlarında kampın dışında uzanırken çıplak karnında okşadığını belirtti. İçgüdüsel bir davranıştı.

Şimdi yardımcı öğretmen olarak çalışıyor

Hâkimin sorularından sonra, liseden sonra kulüp lideri olarak kamplara gitmeye başladığında 15 yıl içinde birkaç benzer deneyim yaşadığını söyledi. Her zaman küçük bir çocuk ve çıplak karnına dokundu. Bazı ebeveynler bundan şikayet etti ve polis tarafından soruşturuldu.

“Birkaç kez olabilirdi, ama çıplak karnı okşadım ve onlara karnımla tıbbi muayeneler için oyunlar sundum. Samimi yerlere dokunmadım ”dedi.

Sonunda bir seksologa geldi ve 2019'da kamptan kamptan çıkarıldı. Bu nedenle, bir genç çocuk evinde, halkalara liderlik ettiği bir yer buldu, ancak benzer bir olaydan sonra işini kaybetti. Şu anda logosu bugün mahkemeye geldiği karanlık sweatshirt'in arkasında karanlık bir sweatshirt bulunan bir ilkokulda yardımcı öğretmen olarak çalıştığını belirtti. Yedinci sınıftan sorumlu ve müdür ondan memnun.

“Yönetmen benim durumumu biliyor. Mahkum olmasaydım orada kalabileceğimi söyledi. Daha fazla kez yaptığımda akıl almaz olduğumu biliyorum. Bugün yapmazdım. Sadece o erkeklerin güvenini kazanmak istedim. Çocuklarla çalışmak hayatımın anlamıdır ve davranışlarımın bir kısmının sorun yaşadığı, üzgünüm ”diye açıkladı sanık. Kişisel koşullarına yalnız yaşadığını, bir kadınla hiçbir ilişkisi olmadığını ve heteroseksüel olduğunu söyledi.

Öğleden sonra, mahkeme ayrıca, istismar ve tedavi masraflarının ödenmesi iddiasıyla bir milyon taç tazminat iddia eden bugünün 17 yaşındaki çocuğunun ifadesinin video kaydını kaybetti. Duruşma tanıkları ve uzmanları sorgulamaya devam edecek.

Bölge mahkemesi kısa sürede ikinci bir dava ile uğraşmaktadır. Şimdiye kadar, çıplak küçüklerin tıbbi muayenelerini uygulayan ve onu cinsel istismar için yargılayan eski izci kampı lideri ile uğraşıyor. Bir durumda, tecavüzden şüpheleniliyor.