Krumlov'daki zafer benim için daha değerli. Stříteský, şampiyonluğun henüz çok uzakta olduğunu söylüyor

MPortak

Global Mod
Global Mod
Fabia RS Rally2 kodu Ji Hovorka tarafından yönlendirilen Sttesk, muhtemelen bunların onda sekizini değerlendirdik, diye gülümsedi.

İkisini karşılaştırmaya çalışın.
Krumlov'unki daha değerli. Öncelikle geçen sene başımıza gelenler (köpekbalığı zamanında kendi ekseni etrafında birkaç kez dönmüştür, editörün notu)ve ayrıca vt rekabeti. Mental olarak da zordu çünkü ilk günden sonra öndeydik. En son tırmandığımızda son etabın ortasında sadece bir bölüm kalmıştı. Bütün gün buradaydı. Piste ilk çıkmak alışılmadık bir durumdu.

Gerçekten başardın. Maçın en zor kısmı neydi?
Hala sinir bozucuydu çünkü hiçliğin ortasındaydı. Hiçbir şeyi kaybetmemek için esas olarak gereksiz hatalar yapmamaya çalıştım.

Son testten önce Vclav Pech'te 1,3 saniye, Jan Kopeckho'da ise 2 saniye öndeydiniz. Dayanmak mı istedin?
HAYIR. Son erzeta öncesinde iki numaranın da iyi olduğunu düşünüyorduk. Onu orada bırakmasak iyi olur. Fırın ilk sırada duruyordu ve hiçbir şey kırılmadı (Ölümlü kaza nedeniyle Umava Rallisi'nin iptal edilmesinin ardındanGeri kalan beş şirketin tamamının sınıflandırmasının sonuna kadar, not edin ed.) Ama içine dirgen atmamalıydık. Tam tersine elimizden gelenin en iyisini yapmak istedik ve başardık.

Dominik Sttesk bhem Rallye ve Krumlov

Cli'deki ilk izlenimleriniz nasıldı?
Sonuna kadar gitmeyi başardığımız, birinciliğe ulaştığımız ve lastiğiniz patlasa bile Honza (Kopeck) ile mücadeleyi bu şekilde kararlaştırdığımız için şanslıydık.

Ancak Kopeck 3,6 saniyelik bir farkla üçüncü oldu. Pech türü öldürdü. Onun yolculuğunu umursamadın mı?
Bunu bir baştan çıkarma olarak görüyoruz ama yalnızca Honzo bizden puan çalabilir. Venca ampiont'ta gol atmıyor. Ona boyun eğmek ve hata yapmak saçmalık olurdu. Bu yüzden Honza'yı takip ettik.

Krumlov'daki yarış, yurt içi rekabetin yükselen seviyesini doğruladı; yarışta altı pilotun ölme ihtimali vardı. Böyle bir rekabete karşı nasıl bir performans sergiliyorsunuz?
Süper olmuş. Biz baştan çıkarıcıyız ve yarım dakika içinde kazanmamanın ve kimseyi baştan çıkarmamanın daha iyi olacağına karar verildi. Her ne kadar zihinsel olarak zor olsa da, bu ralli için geçerli. Bunu doğal karşılıyoruz.

Sezon öncesinde Fabia kodunun son sürümüne geçiş yaptınız. İlk kez dördüncü veya üçüncü başlangıçta kazandınız. Bu arabaya alıştığın anlamına mı geliyor?
esk Krumlov bu arabaların neler yapabileceğini gösterdi. Avcı ne alacağını, sınırı nerede zorlayabileceğini merak ediyordu. Ona karar verdiğimize sevindim çünkü bu gerçekten ileriye doğru atılmış büyük bir adımdı. Bu değişiklik olmasaydı muhtemelen bu kadar rekabetçi olamazdık. Örneğin hızlı yollarda araç çok daha sessizdir. Krumlov'da yeterince aptal var.

Tüm uçuş rotalarında vtz seviyesine ulaştınız. Sprintlere Valask Rallye'de bronz, Kopn'da ise gümüşle başladınız ve şimdi ana seriyi kazandınız. Buna ne dersin?
Bu bir rüya başlangıcı. Biz onunla hiç bu şekilde uğraşmadık. Tam tersine her şey bizim için soru işaretiydi. Arabayı nasıl yapacağız? Peki ya lastikler? Vm'ye nasıl ulaşabilirim? Sonuçta bu şekilde oldu, umarım öyle olmaya devam ederiz.

Lastikleri değiştirmişsin. Bunlardan biri olarak, beş sezon içinde dünya şampiyonasının tek tedarikçisi olacak olan Kore markası Hankook'u kullanın. Onların isteklerine boyun eğmek mi?
Kopná'da test bisikletleri aldık ve geri bildirimlerini düşene kadar pedalladık. Ay boyunca bize bir test verdi. Kendinizi gerçekten buna adayın ve onu ileriye taşımak istediğiniz bilinmektedir. Bana göre ilk yol gidiyor.

Çek Cumhuriyeti Krumlov'un katılımıyla, 2015'ten beri ve tek istisna Dr. Jan Kopeck olan Çek şampiyonluğu için mücadeleye girdiniz. Azizleri nasıl görüyorsunuz?
Uzak. Onlar benim türüm olmayan Hustopee'ler. Sonra Bohemka var ama ondan sonra geçen sene de bizim için hiçbir özelliği olmayan Barumka var. Ayrıca orada vt puanları alınıyor, dolayısıyla lokma olacak. Kimse yavaş araba kullanmıyor. Hiçbir şey kırılmadığı sürece küçük bir hata yaparsanız avcı hemen düşecektir. Benim ödediğim maaşı al. Şehir türünü kaçırmak yerine puan almak daha iyidir. Ve sanırım hepimiz böyle düşünüyoruz.