Madleňák, Budějovice'de kendimi göstermek, düzgün oynamak istiyorum, diye karar verdi

MPortak

Global Mod
Global Mod
Pazar günü lig maçını oynayabilirsiniz. Öyle mi, at?
Evet, iki kez yayınlanmaması çok yazık. Ama ben rd, iş bitti ve uçağa binebilirim.

Yeni işin hakkında ne düşünüyorsun?
Şu ana kadar her şey yolunda. Tutuklandığımdan beri bunu kolaylaştırmaya çalışıyorum. Kabinlerdeki adamlar iyi. Oynayamadığım zamanlarda en azından çevreyi daha iyi tanıdım.

Sezon sonuna kadar konukevinde kalın. Hemen bir uzatma aldınız mı?
Sezon sonunda görüşürüz. Sonbaharda bankadaydım, orada bir kontratım yok, o yüzden açık.

kış vc versiyonuna mı gittiniz?
Ruomberk'e geri dönmek istemedim. Henüz pek oynamadığım Çek ligini denemeye gittim. Bu yüzden intikam için başka yerde savaşmaya karar verdim. Bankada bir yer bulamadım ve değişmesi gerektiğine dair pek bir kanıt da görmedim. Vm, ev Budjovicch daha iyi olacak.

Ben vs New Angam Oivit?
Evet işte bu. Umut doluyum ve karanlığa yardım etmek istiyorum. Bir beş yıl daha Budjovice'de oynanacak ilk lige katılıp yardım etmeyi çok isterim.

Hiç bir kavganın kurtarıcısı oldunuz mu?
Slovakya'ya bile gitmeyeceğim. Bu benim için yeni bir deneyim ve bana yardımcı olacak. Özellikle de bu bir rüyaysa.

Ostrava'da ligde sadece beş düello oynadınız. Rekabete rağmen hepsinin üstesinden gelebileceğinizi mi bekliyordunuz?
İstedim evet. Ama bu öylece olmuyor. Sol kanat oyuncusu olarak benim pozisyonumda çok kişi vardı ve meleklerin diğerleriyle birlikte gelmesine saygı duydum.

Ostrava'daki Budjovice pi angam ile ilgileniyor muydunuz?
Ligdeki herkes gibi onları da gördüm. Çek ligini tanımaya çalıştım ama başaramadım. Sanırım onu daha iyi tanıyorum.

Bank'te oynamadığınız zamanlarda bile Dinamo'daki misafirhaneyi bir adım geri saymıyor musunuz?
Bu değil. Budjovic'lere yardım edebileceğim gerçeğiyle şarkı söyledim ve onlar da bana yardım etti. Umarım burada bir şansım olur ve içimdekileri gösterebilirim.

Eğitmenler Jim Lerch ve Jim Kladrubsk ile ne yediniz?
Hemen öyle bir su baskını yaşadık, sonra tartıştık, bir şeyler verdik. Bence ikisi de çok ateşli. Benden ne bekleyeceğimizi netleştirdik. Jet Pod'un oyun tarzına alışması gerekiyor. Ve daha da iyi olacak.