Zaten otuz yıl önce Josef Kortan, Písecko'daki Milevsko sakinleriyle her türlü yenilebilir dondurmayı yapabileceğine dair iddiaya girdi. En iyisi olmadığını söylese de bira aromalı olanı bile yaptı.
“Avantajı yoktu, bu yüzden tadı biraz bayat biraya benziyordu. Ancak o dönemde yapamadığım dondurma yoktu. Ama her şey benim fikirlerime göre yürümüyor. Örneğin Milevsko'da başarı şansı olmayan etli tatlara pek girmiyorum” diyor yetmiş iki yaşındaki dondurmacı, ancak bu işi hiç öğrenmemiş.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
FAVORİ
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz
Bugün katılın ve şunları edinin:
“Avantajı yoktu, bu yüzden tadı biraz bayat biraya benziyordu. Ancak o dönemde yapamadığım dondurma yoktu. Ama her şey benim fikirlerime göre yürümüyor. Örneğin Milevsko'da başarı şansı olmayan etli tatlara pek girmiyorum” diyor yetmiş iki yaşındaki dondurmacı, ancak bu işi hiç öğrenmemiş.
Josef Kortandondurma adamGeçenlerde bir adamın bana iki küçük dondurma için iki bin kron ödediğini ve bunları iade etmek istemediğini fark ettim. Bu şekilde ayda birkaç bin kron tasarruf ediyorum.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
FAVORİ
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz
Bugün katılın ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'in üzerinde premium makale
- Okuyucuda gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz erişim