Milevsko'lu dondurmacı, Kulajdová'nın cesurlar için olduğunu, insanların salatalık için geri geldiğini söylüyor

MPortak

Global Mod
Global Mod
Zaten otuz yıl önce Josef Kortan, Písecko'daki Milevsko sakinleriyle her türlü yenilebilir dondurmayı yapabileceğine dair iddiaya girdi. En iyisi olmadığını söylese de bira aromalı olanı bile yaptı.


“Avantajı yoktu, bu yüzden tadı biraz bayat biraya benziyordu. Ancak o dönemde yapamadığım dondurma yoktu. Ama her şey benim fikirlerime göre yürümüyor. Örneğin Milevsko'da başarı şansı olmayan etli tatlara pek girmiyorum” diyor yetmiş iki yaşındaki dondurmacı, ancak bu işi hiç öğrenmemiş.


Geçenlerde bir adamın bana iki küçük dondurma için iki bin kron ödediğini ve bunları iade etmek istemediğini fark ettim. Bu şekilde ayda birkaç bin kron tasarruf ediyorum.
Josef Kortandondurma adam





Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle

FAVORİ

Ön ödeme

Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz



Ön ödeme

Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz




Bugün katılın ve şunları edinin:

  • iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
  • Tanınmış yazarlardan 50.000'in üzerinde premium makale
  • Okuyucuda gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz erişim