Sıcak renklerin hakim olduğu rahat bir odaya giriyoruz. Miroslav Mühlböck kanepeye oturuyor. “Burada pek evlenmiyorum. Budejovice şirketi Monto'nun yöneticisi, burası benim “doktor muayenehanem” gibi, pillerimi şarj etmem ve rahatlamam gerektiğinde vakit geçirdiğim yer gibi” diyor. Ve hikâyesini anlatmaya başlıyor.
İnişler ve çıkışlar yaşayan, dünyada ve kendinde yerini arayan enerjik bir adamın hikayesi. Sürekli stres ve baskı onda kaygı ve depresyona neden oluyordu. Onlardan kurtulmanın yollarını arıyordu. Bunu ekstrem spor yüküyle ama aynı zamanda alkolle de çözdü.
“Hayatımın yanlış yöne gittiğini hissettim” diye itiraf ediyor. Bu yüzden hayatına yeniden başlamaya karar verdi ve psikoterapiyi denedi. Çalışmalarla ve terapötik eğitimlerle desteklenen deneyimlerini aktarmak istiyor.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Aylık
49 CZK
89 CZK
Ön ödeme
40 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra, 89 CZK/ay
Şimdi %45 indirim
+ aldın 1000 CZK konaklamalar için
itibaren Seyahat etmek
Bienal
990 CZK
1.690 CZK
Ön ödeme
700 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra 1.690 CZK/2 yıl
itibaren Seyahat etmek
Bugün katılın ve şunları edinin:
İnişler ve çıkışlar yaşayan, dünyada ve kendinde yerini arayan enerjik bir adamın hikayesi. Sürekli stres ve baskı onda kaygı ve depresyona neden oluyordu. Onlardan kurtulmanın yollarını arıyordu. Bunu ekstrem spor yüküyle ama aynı zamanda alkolle de çözdü.
“Hayatımın yanlış yöne gittiğini hissettim” diye itiraf ediyor. Bu yüzden hayatına yeniden başlamaya karar verdi ve psikoterapiyi denedi. Çalışmalarla ve terapötik eğitimlerle desteklenen deneyimlerini aktarmak istiyor.
En iyi terapistlerin kendileri de bağımlılıktan geçmiş kişiler olduğunu öğrendim. Ben de benzer bir yol izliyorum. Bazı şeyleri kendim denemem, deneyimlemem gerekiyor. Bu konuda büyük bir avantajım var.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Aylık
49 CZK
89 CZK
Ön ödeme
40 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra, 89 CZK/ay
Şimdi %45 indirim
itibaren Seyahat etmek
Bienal
990 CZK