Motor, Liberec Tigers'ı turda evcilleştirmek istiyor. Hayranların ilgisi rekor kırıyor

MPortak

Global Mod
Global Mod
Her ikisinden de, uzman ve Fan One Piece'den, sakince bana ulaşan ve yapmaya karar veren dengeli Srie olacağını duyuyor. Temelden sonra pozisyonlar arasındaki fark. Her iki birim de masanın sadece dokuz noktasıydı, shre mly tek bir glumdan vazgeçti. Sezonun sezonunda bile biraz TSN vardı.

Bu bisiklet için doğru değildi. Liberec, ADY desteği olmadan güneye geldi, çünkü UO çok fazla çökmedi. Böylece motor açıkça 5: 2 arttı.

Playofflarda diğer geçişlerle dolu olacak, Ada Hr'yi kaçırdılar. Liberec M VBORN TM büyük bireyselliklerle dolu. Evde güçlü. Ek ns tk srie, Pardon hokey, T olacak ve ESK Extraleague'de ilk oyun olacak.

Son düello için yirmi yıl Bek, hatta temel bir ve birkaç takım arkadaşıydı. Motorun kabini karanlık ve Trenra Ladislav Ihka'nın üzerindeki hastalığı süpürdü. Klov döneminde, dişi çanta ilk başta ne olduğu konusunda açıktı.

Natst hastalıktan çıktık. Umarım tamamlanacağız ve bu komplikasyonları arkamızda, sert tonk Martin Bernek.

NVrat bölümünden sonra Milan Gulae beşinci oluşum oluşumuna taşındı, ancak Liberec iki golü TER'de cezalandırdı. Son esti düellolarında Tyikrt'ti. Bernek, Jakub Valskm ve Matjem Toman ile birlikte BT -Bt -Hapeed Silah olabilir.

Umarım gerçekleşir ve formu ayarladım. Formasyonda çalışır ve geçerli olabiliriz. Valda ve ben ve ben NM HRT'ye karşı biraz olmayacağız, 23 yıllık forvard uyarıyor.

Hayranları kaydedin

Sezonun zirvesinde hayran olacak. Yumuşatılan hokey çok büyüktü. En iyi noktanın en iyi noktası ekstra bir lig, ancak 1979'dan beri Çek Budjovice'deki en yüksek olan motorun motoruna gitti 6 179 Divk.

Kişilik nasıl görülür?

Jaroslav Pouzar
Budjovice prosedür için iyi bir ance var. Liberec bu yıl o kadar iyi değil. Motorun hedefi ve her günü Pesilians ile yakalamasıdır. Düşmeyeceği zaman Milan Gulae'ye layıktır, böylece acı çekebiliriz. Ama orada yok. Evde yapacağımız yararlı, bükmek istiyor.

Ama Kotalk
VM, özellikle özeliz. Liberec, oyunda ve işe alınan formda NS LEP Tinec için değil. Ama rakip DN kolay değil. Liberec m mükemmel bile, yönetilir. Umarım meclise sürüklenir LEP'ye gitmenize yardımcı olur. Elimizden geldiğince oynadığımızda ve ilerleme için iyi bir antikimiz var. Hedef hedef olacak, LDI karar verecek. Oyun, karakterle ilgili ve rahatlıktan çıkıyor. Kahramanlar tarafından da görünür. Liberec'te öyle oynadım, M için olacak

Vclav nedorost
Dengeli Srii'ye layık EKM. Bir tür karanlığı ml olacak parlak bir favori görmüyorum. Bu tür çiftler VC'de. VM, E DL Budjovice'i geçecek, sanırım Naze'de 3: 2 Sonuç. Evin içinde ve Srie'ye giriş. M Vona hedefine göre karar verirler. LPE hedefi kapatır, MT çok yararlı olacaktır. Budjovice ve Liberec'te ESK'da en çok oynadım, ama bu tarih ve almadığım kadar almıyorum.

Çanta salonu kapasiteye sahiptiniz ve köpek sekiz bin şehri vardı. DOMC PRMR'nin 6 132 Divk olduğu geçen sezondan biraz SLA kaydırdı.

Mon Jet, istatistikleri destekledikten sonra Stade'nin gözlemidir. Budvar arna yüzde 96 ile doluydu, bu da ESK Extraleague'in en yüksekti.

Bu nedenle, Budjovice'deki Liberec ile oyunun ilk iki düellosunun satılmamasına ve olmayacağına şaşıracağım. Her iki düello için sadece balsamlar halka içildi ve TM 700 dondurmalar atıldı. Nyn U, bireysel düellolar için satış ve bilet. Geçen yıl Pedkol'da Karlovy Varm'a karşı durum benzerdi ve 5.702 ve 5 803 kişiye geldi.

Yaya mevsimlerinden bilmeyeceğimiz hiçbir şey yok. Mon bana bir talihsizlik bile ve biraz bozuyor. Playoffların ilk turu, iki mentln Manaer Motor Stanislav Bednak tarafından açıkladı.

Budjovice ve Liberec 13 yıl sonra playofflarda koşarlar. O zamanlar Hardfin'de ve 4: 1'den sonra Li dl Tygi'de. Pedcover'daki karanlığa iki yıl karanlığı verdi, bu yüzden bu sefer Utkn'de TSN 3: 2'den sonra Northei'ye sevindiler.

Potal iki çanta tarihi çok fazla değil. Son SRII sadece Tom Budjovick Bölümü Milan Gula ve Liberec çifti Luk Derner ve Michal Bul'un notlarını hatırlıyor.

Klov bir hedef olacak. Eskobudjovick Milan Klouek M İyi Form, Liberec Glman Petr Kva, NABC'nin kulübü ayarlama motivasyonu ile ilgili olacak.

Ben iki yıldır NM ile buradayım. Onu tanıyalım, dul kadındaki Angam'ı geliştiriyor. Liberec için Klov Hr. Bernek, kolay olmayacak şekilde düşünmeli ve kırmalıyız.