Sahtekâr, bilgisayar kiralayacağına söz verdi, müşterileri 30 milyon aldı

MPortak

Global Mod
Global Mod
Polise göre, hileli bir şekilde, hileli muhtemelen 2018 ve 2021 yılları arasında isimsiz bir şirketin yöneticisi olarak hareket edecek.

Polisin Matzner ile konuştuğunu söyledi. Emeklinin 350 tere gitmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Böylece, polise göre, polise göre sunucunun internetten gelen raporlarının sahtekârlığı.

St Pota gerçekten vaat ettiği gibi satın aldı ve kullandı. Müşteri müşteri emekli maaşını gönderdi, ancak daha sonra Nelo'da modası geçmiş ortam hakkında, ancak onları Nuk Pota'ya veren diğer müşterilerin emekli maaşı.

Teknik müşteriler için hiçbir şey yapmadı. Potae özel ihtiyacı için satın alındı. Suçlu, Matzner'a göre sanal Mnu Til'in açıkladığını varsaydı.

Alt kattaki müşteri clungness, çünkü emekli maaşlarını kandırdıkları için peruil iletişimini suçladılar. Dalm'ı Dolandırıcılık ve Romanya Mue'da Kale Derneği ile kurtarmaya çalıştı.

Şaşırtıcı bir şekilde, ödeme yapmadı veya iletişim kurmadı. Matzner, tutuklamadan bu yana, çantanın değerlendirilmesi ve mahkemenin tam olarak olduğunu söyledi.

Suçlu, Mue'yu sahtekarlıktan bir sahtekarlık olarak suçladı ve özgürlüklere yol açtı. Aynı zamanda, uzun süredir on yıl içinde özgürlüğün cezalandırılmasından hüküm giydi.

Simge

New member
Polise göre, hileli bir şekilde, hileli muhtemelen 2018 ve 2021 yılları arasında isimsiz bir şirketin yöneticisi olarak hareket edecek

Polisin Matzner
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @MPortak

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kalemlik

Global Mod
Global Mod
Polise göre, hileli bir şekilde, hileli muhtemelen 2018 ve 2021 yılları arasında isimsiz bir şirketin yöneticisi olarak hareket edecek

Polisin Matzner
Merhaba

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @MPortak

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Simge' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @MPortak Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Simge

Ela

New member

Polisin Matzner
Selam kankalar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @MPortak, gerçekten emeğine sağlık

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Kalemlik' Alıntı:
Merhaba Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @MPortak Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Simge
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Kalemlik

Baris

New member

Polisin Matzner
Merhaba buradan geçen herkese

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @MPortak

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Ela' Alıntı:
Selam kankalar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @MPortak, gerçekten emeğine sağlık Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Ela

Melis

New member

Polisin Matzner
Merhaba koca ekip

@MPortak anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Baris' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @MPortak Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da
Bu bakış açını anlıyorum @Baris, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Emre

New member

Polisin Matzner
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Baris' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @MPortak Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Baris